دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

شهادت ۲۴۸ فلسطینی در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۸ فلسطینی در نتیجه حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه طی ۲۴ ساعت گذشته به شهادت ۲۴۸ فلسطینی انجامیده است.

از مجموع این ۲۴۸ فلسطینی ۵۶ نفر در جنوب نوار غزه به شهادت رسیده‌اند؛ این در حالی است که رژیم صهیونیستی بار‌ها ادعا کرده است که جنوب نوار غزه منطقه امن است و از فلسطینیان ساکن این باریکه خواسته به مناطق جنوبی نوار غزه بروند. علاوه بر این در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴۰۰ فلسطینی ساکن نوار غزه در نتیجه حملات وحشیانه صهیونیست‌ها زخمی شده‌اند.

یک منبع پزشکی نیز به الجزیره گفت: از صبح امروز تاکنون ۱۹۵ فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند و ۴۳۹ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

بر اثر بمباران یکی از خانه‌های فلسطینیان در تل‌السلطان واقع در غرب رفح ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیدند و چندین نفر دیگر نیز زخمی شدند.

بازار النصیرات در مرکز نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت.

خبرنگار المیادین گزارش داد: بر اساس برآورد‌های اولیه ۱۲ فلسطینی در نتیجه بمباران بازار اردوگاه النصیرات به فیض شهادت نائل آمدند.

در جنایت وحشیانه دیگری از ارتش رژیم صهیونیستی در نتیجه بمباران یک خانه در نزدیکی یکی از مراکز حضور آوارگان در خان یونس نیز ۷ فلسطینی به شهادت رسیدند و ۴۵ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

در نتیجه بمباران یک خانه مسکونی در مرکز غزه نیز ۸ فلسطینی به شهادت رسیدند. ۴ فلسطینی دیگر نیز بر اثر بمباران دو خانه در خان یونس به شهادت رسیدند.

۵ فلسطینی نیز در جریان بمباران یکی از منازل مسکونی در شهرک الزیتون واقع در جنوب شرقی نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند و ۴ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

در دیرالبلح نیز پس از بمباران یکی از خانه‌های فلسطینیان توسط ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی ۴ فلسطینی به شهادت رسیدند.

از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که بر اثر بمباران نوار غزه «اسامه المزینی ابو همام» از اعضای دفتر سیاسی این جنبش به شهادت رسیده است. /الجزیره

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار