بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند

تل‌آویو از تشدید حملات خود به غزه خبر داد

تل‌آویو از تشدید حملات خود به غزه خبر داد همزمان با گزارش‌ها از تکمیل تدارکات برای حمله زمینی به نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی گفت که از روز یکشنبه حملات به این منطقه را تشدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت چشمان خود را روی جنایات رژیم موقت صهیونیستی علیه فلسطینیان بسته‌اند و حتی کشورهای غربی از حملات اشغالگران به نوار غزه حمایت می‌کنند، تل‌آویو از تشدید حملات به این منطقه خبر داد.

 

ارتش رژیم کود‌ک‌کُش صهیونیستی بامداد یکشنبه اعلام کرد که از امروز حملات وحشیانه به نوار غزه را تشدید می‌کند.

 

همزمان کانال ۱۳ تلویزیون تل‌آویو گزارش داد که ارتش این رژیم تدارکات برای حمله زمینی به نوار غزه را تکمیل کرده و فقط منتظر تاییده کابینه سیاسی است.

 

این در حالی است که شامگاه شنبه وزارت کشور فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بازار اردوگاه «النصیرات» واقع در مرکز غزه تعداد زیادی شهید و مجروح برجای گذاشته است.

 

رسانه‌های فلسطینی نیز گزارش دادند که بیش از ۵۰ نفر در جریان حملات شامگاه شنبه جنگنده‌های رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، به شهادت رسیده‌اند.

 

از سوی دیگر شمار قربانیان حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به قهوه‌خانه «ریو» در مرکز خان‌یونس به ۱۲ شهید و ۱۷ زخمی افزایش یافته است.

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به حدود ۵ هزار شهید و بیش از ۱۴ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار