پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

معمای چاقی حل شد

کارشناسان سلامت مدت‌هاست درباره اینکه دقیقا چه چیزی باعث افزایش وزن می‌شود، تحقیق می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان بررسی کردند که آیا کالری، کربوهیدرات یا چربی بیش از حد در غذا‌ها وجود دارد یا خیر و به این نتیجه رسیدند که مهمترین عامل فروکتوز است.

 

محققان اظهار کردند که مسئله کلیدی که باعث چاقی می‌شود، فروکتوز است. این قند در شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا یافت می شود و همچنین در بدن ما از کربوهیدرات‌هایی مانند گلوکز تولید می‌شود.

 

همانطور که بدن فروکتوز را تجزیه می‌کند، انرژی فعال را که به آن آدنوزین تری فسفات (ATP) گفته می‌شود، کاهش می‌دهد. این کاهش سطح انرژی باعث گرسنگی و افزایش مصرف غذا می‌شود.

 

فروکتوز چیزی است که متابولیسم ما را تحریک می‌کند تا به حالت کم مصرف برود و کنترل اشتها را از دست بدهد، اما غذا‌های چرب منبع اصلی کالری هستند که باعث افزایش وزن می‌شوند.

 

محققان اظهار کردند: همانطور که خرس‌ها برای آماده شدن برای خواب زمستانی از میوه‌های با فروکتوز بالا استفاده می‌کنند، سطح انرژی انسان هنگام مصرف غذا‌های غنی از فروکتوز کاهش می‌یابد.

 

اگرچه چربی، مخزن انرژی ذخیره شده است، اما غذا‌هایی با فروکتوز بالا از مصرف این انرژی ذخیره شده جلوگیری می‌کنند که منجر به حالتی می‌شود که با خرس‌هایی که برای زمستان آماده می‌شوند قابل مقایسه است.

 

این مطالعه در مجله Obesity منتشر شده است./ همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده