روشی متفاوت و عجیب برای مقابله با چاقی-راهبرد معاصر
منع شرکت پذیرفته شدگان دکتری در کنکور رفع شد وزیر بهداشت: قرار است فرمول اضافه کاری پرستاران بهتر شود اعلام مبلغ جدید حقوق بازنشستگان با همسان‌سازی | حداقلی‌بگیران هم شامل افزایش حقوق شدند تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند | کاهش دما و بارش برف تیراندازی در مدرسه | اصابت گلوله به سر یک دانش‌آموز قائمشهری ۱۱ راه برای معلم شدن بدون کنکور | این افراد بدون آزمون به دانشگاه فرهنگیان می‌روند بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان کلید خورد | رتبه‌بندی شامل کادر اداری هم می‌شود؟ زیباترین خفاش جهان انتخاب شد رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت

روشی متفاوت و عجیب برای مقابله با چاقی

محققان دریافته‌اند ماده‌ای که اسکلت بیرونی خرچنگ را تشکیل می‌دهد، می‌تواند برای مقابله با چاقی موثر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، ماده کیتین نقش شگفت‌انگیزی در تعدیل متابولیسم بدن و مبارزه با افزایش وزن در پستانداران دارد که تا به حال مورد توجه قرار نگرفته بود.

 

کیتین برای تولید مواد قوی و مستحکم و نیز داروسازی و کمک به مبارزه با مالاریا مورد استفاده بوده است. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در مطالعه خود بر روی موش دریافتند که کیتین باعث واکنش سیستم ایمنی بدن در روده می شود و سرکوب آنزیم های بدن که با تجزیه کیتین مقابله می کنند می تواند راه جدیدی برای درمان چاقی به وجود آورد.

 

استیون ون دایکن، استادیار پاتولوژی و ایمونولوژی می گوید: «چاقی یک بیماری همه گیر است. آنچه به بدن خود وارد می کنیم تأثیر عمیقی بر فیزیولوژیانسان و متابولیسم غذا دارد. ما در حال بررسی راه‌هایی برای مقابله با چاقی هستیم که مبتنی بر چیزهایی است که در مورد نحوه درگیر شدن سیستم ایمنی بدن با رژیم غذایی می‌آموزیم.»

 

هنگامی که کیتین خورده می شود، سلول های معده تولید کیتینازها (آنزیم هایی که پلی ساکارید را تجزیه می کنند) را آغاز می کنند،. بدن انسان دارای دو کیتیناز به نام‌های کیتوتریوزیداز 1 (CHIT1) و کیتیناز اسیدی پستانداران (AMCase) است که در مبارزه با پاتوژن‌های حاوی کیتین در دیواره‌های سلولی بدن، از جمله قارچ‌های سمی و پوشش انگلی روده نقش داشته‌اند. آنها همچنین با التهاب مرتبط با آسم و سایر اختلالات واکنش دستگاه ایمنی مرتبط هستند.

 

کاهش قابل ملاحظه چربی و وزن بدن موش هایی که کیتین مصرف کرده اند، دانشمندان را به این نتیجه رسانده که افزودن کیتین به رژیم‌های غذایی در حالی که مانع تولید کیتیناز می‌شود، می‌تواند مزایای مشابهی برای کنترل وزن داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار