سردار رضایی: امنیت پایداری در مرز‌های کشور داریم قالیباف: ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت رزمایش مشترک ایران و ارمنستان برگزار می‌شود تصویب لایحه دو فوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی کشور به دولت مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم دستور پزشکیان برای کمک به خانواده معدنکاران دامغانی / اعلام نتایج بررسی حادثه تا ۲ هفته دیگر در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان چه گذشت؟ تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در استان کردستان + تصاویر ماموریت قالیباف به کمیسیون صنایع برای پیگیری ابعاد حادثه معدن دامغان دستور فوری رئیس‌جمهوری به وزیر صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن دامغان وزیر کشور دستور رسیدگی فوری به حادثه معدن مهماندویه را صادر داد انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»+ عکس

سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری درباره پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی گفت این دو متهم در مقاطعی همکاری‌هایی با دولت متخاصم آمریکا داشتند. تسنیم به جزئیاتی از پرونده این دو نفر را منتشر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  مرکز رسانه قوه قضاییه درباره احکام صادره شده برای نیلوفر حامدی و الهه محمدی که در روزهای ابتدایی اغتشاشات سال گذشته دستگیر شده بودند، اعلام کرد پس از برگزاری جلسات دادگاه و تحقیقات به عمل آمده، اخذ آخرین دفاع از متهمان و ملاحظه لوایح دفاعیه وکلای مدافع، شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران رأی پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی را صادر کرد.

 

بر اساس رأی صادره، خانم الهه محمدی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا، به تحمل 6 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

 

خانم نیلوفر حامدی نیز به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا به تحمل 7 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

 

سخنگوی قوه قضاییه پیش تر ضمن تصریح بر این نکته که موضوع اتهامی دو خبرنگار «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» ارتباطی با گزارش مرگ مهسا امینی و حرفه خبرنگاری آنها ندارد، گفته بود: این دو متهم در مقاطعی همکاری‌هایی با دولت متخاصم آمریکا داشتند که به زودی گزارش کاملی از این موضوع در اختیار عموم ملت بزرگوار ایران قرار خواهد گرفت.

 

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از برخی منابع مطلع حاکی از این است که الهه محمدی و نیلوفر حامدی هردو سابقه ارتباط با "غنچه قوامی" داشتند و سال 97 به کمپین دیده‌بان آزار پیوستند؛ قوامی که تابعیت انگلیسی را دارد سال 93 به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام دستگیر شده است.

 

 رسانه‌های معاند تلاش داشتند بازداشت "قوامی" را به دلیل حضور غیرقانونی او در ورزشگاه و تماشای مسابقات والیبال نشان دهند؛ اما دادستانی با رد این موارد، علت دستگیری وی را فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و ارتباط با دست‌اندرکاران و مرتبطین شبکه‌های ماهواره‌ای ازجمله شبکه‌ بی‌بی‌سی فارسی و اپوزیسیون خارج از کشور و شرکت در تجمعات و راهپیمایی‌های ضدنظام اعلام کرد.

 

منابع امنیتی به تسنیم می‌گویند: خانم‌ها "حامدی و محمدی" در سفرهای مشکوک به خارج از کشور، دوره‌های آموزش خبرنگاری زیر نظر موسسات براندازی وابسته به آمریکا برای ایجاد بحران و آشوب دیده بودند.

 

به گفته این منابع، نیلوفر حامدی در سال 98 با سفر به آفریقای جنوبی در یکی از دوره‌های شورای دموکراسی آمریکا شرکت کرده بود و زمستان 98 در پراگ پایتخت چک در یک کارگاه آموزشی حضور داشته است، الهه محمدی نیز در ترکیه و در موسسه "ایران آکادمیا" دوره دیده است .

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»

الهه محمدی پیشتر از فروردین 99 تا فروردین 1400 به یک سال ممنوعیت فعالیت رسانه‌ای به‌دلیل انتشار گزارشی دروغ درباره وضعیت زنان در زندان قرچک شده بود./ تسنیم

ارسال نظر