غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حمله موشکی مقاومت به «عسقلان»

بمباران ۲ مسجد دیگر در نوار غزه توسط جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی و حمله موشکی نیروهای مقاومت به عسقلان از جدیدترین اخبار مربوط به تحولات فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در جریان حملات جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی علیه مسجد الایمان واقع در محله الصبره در شرق شهر غزه تعدادی از فلسطینی‌ها به شهادت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند.

 

وزارت کشور دولت فلسطین در غزه نیز اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجد النور المحمدی در محله شیخ رضوان واقع در شهر غزه را با خاک یکسان کردند.

 

روز گذشته رسانه‌های خبری گزارش دادند که رژیم اشغالگر صهیونیستی تاکنون ۳۱ مسجد را به طور کامل تخریب کرده و در جریان این حملات ۱۰ مسجد دیگر نیز خسارت دیده است. همچنین کلیسای ارتدکس در غزه مورد حمله قرار گرفته و ۳ کلیسای دیگر نیز خسارت جزئی دیده‌اند.

 

رسانه‌های خبری گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تنها طی ۲۰ دقیقه هفت مرتبه بیت حانون واقع در شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

از سوی دیگر گردان‌های قسام اعلام کرد که در واکنش به بمباران مناطق مسکونی در نوار غزه، عسقلان واقع در اراضی اشغالی را هدف حملات موشکی خود قرار داده است.

 

همچنین آژیر خطر در عسقلان اشغالی و شهرک‌های صهیونیست نشین در اطراف نوار غزه به صدا درآمده است./ مهر

ارسال نظر