غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

فلسطین از رژیم صهیونیستی به دیوان کیفری بین‌المللی شکایت می‌کند

وزیر دادگستری فلسطین امروز (دوشنبه) اعلام کرد که فلسطین در دیوان کیفری بین‌المللی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم شکایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد الشلالده، وزیر دادگستری فلسطین گفت: ما به عنوان قربانی، حق داریم که شکایت خود را به دیوان کیفری بین‌المللی ببریم.

او ادامه داد: از بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر اسرائیل) رئیس ستاد ارتش این رژیم و تمامی فرماندهانی که دستور برافروختن این جنگ را به سربازان دادند، شکایت می‌کنیم؛ این جنگ وحشیانه که نسل‌کشی مردمان بی‌دفاع است و تخریب تاسیسات غیرنظامی از جمله بیمارستان و خانه‌های مردم.

رژیم صهیونیستی برای هفدهمین روز متوالی به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه، بمباران محله‌های مسکونی و بیمارستان‌ها ادامه داده که شهادت بیش از ۵۰۰ فلسطینی را در پی داشته است. یکشنبه شب از نظر بمباران غزه بی‌سابقه بود. ارتش صهیونیستی اعلام کرد که در ۲۴ ساعت به بیش از ۳۲۰ هدف در غزه حمله کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته مرتکب ۲۳ جنایت شده است که بیش از ۵۰۰ شهید را در پی داشته که از این میان ۱۸۲ تن کودک هستند.

وزارت بهداشت غزه افزود: تعداد شهدای غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به ۵۰۸۷ تن افزایش یافته که ۲۰۵۵ تن کودک و ۱۱۱۹ تن زن هستند. / اسپوتنیک

ارسال نظر