عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

گردان‌های قسام ۲ اسیر صهیونیست را آزاد کرد

سخنگوی نظامی گردان‌های القسام اعلام کرد که با میانجی‌گری مصر و قطر، دو اسیر را که رژیم صهیونیستی از روز جمعه از پذیرش آن‌ها خودداری می‌کرده، به دلایل بشردوستانه و به دلیل بیماری آنها، آزاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوعبیده سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که پس از میانجی‌گری مصر و قطر و به دلایل بشردوستانه، دو اسرائیلی اسیر را که دشمن صهیونیستی پیشتر از پذیرش آن‌ها خودداری کرده بود، آزاد کرده است.

وی روز شنبه نیز خبر داده بود که روز جمعه به مسئولان قطری اعلام شده است که القسام حاضر است دو اسیر صهیونیست را آزاد کند.

ابوعبیده با اشاره به اینکه علت این اقدام القسام، صرفا مسائل انسان‌دوستانه بوده است، خبر داد که مسئولان صهیونیست، اما حاضر به پذیرش این اسرا نشده‌اند.

وی روز جمعه نیز خبر داد که دو اسیر زن آمریکایی را آزاد کرده است. ابوعبیده با بیان اینکه این دو فرد، مادر و دختر بوده‌اند، گفت که با آزادی این افراد به ملت آمریکا و جهان ثابت کردند که ادعا‌های بایدن و دولت فاشیست وی، دروغ است.

ابوعبیده پیشتر نیز خبر داده بود تا کنون ۲۲ اسیر اسرائیلی در حملات صهیونیست‌ها به غزه کشته شده‌اند، گفت: اسرای خارجی هم داریم که هنوز از هویت آنان مطمئن نیستیم. اگر شرایط فراهم شود، اسرای خارجی را آزاد خواهیم کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که نیرو‌های مقاومت حماس، ۲۰۰ نفر را به اسارت گرفته‌اند. پیش از این ارتش رژیم اشغالگر مدعی شده بود که حماس، ۱۵۵ نفر را اسیر کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار