جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند

مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند وزارت خارجه مصر روز شنبه اعلام کرد که جنبش حماس در نخستین مرحله از توافق آتش بس در غزه ۳۳ زندانی اسرائیلی را آزاد خواهد کرد. براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در مقابل نیز اسرائیل ۱۸۹۰ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۵۳
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه مصر روز شنبه اعلام کرد که جنبش حماس در نخستین مرحله از توافق آتش بس در غزه ۳۳ زندانی اسرائیلی را آزاد خواهد کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در مقابل نیز رژیم صهیونیستی ۱۸۹۰ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

مصر در این بیانیه بر پایبندی میانجیگران به تضمین اجرای توافق آتش بس سه مرحله‌ای در زمانبندی‌ها توافق شده تاکید کرد.

در این بیانیه اشاره شده است که یک اتاق عملیات مشترک که مقر آن در مصر خواهد بود، برای پیگیری عملیات تبادل بازداشت شدگان و اسرا و ورود کمک‌های بشردوستانه علاوه بر تردد افراد پس از آغاز مجدد فعالیت گذرگاه رفح تشکیل می‌شود.

قاهره ضمن درخواست از جامع بین‌الملل برای حمایت از توافق آتش بس پایدار در غزه و ارائه کمک‌های بشردوستانه و تدوین یک طرح فوری برای بازسازی غزه، بر اهمیت تسریع در تدوین نقشه راهی برای اعتمادسازی میان طرفین و بازگشت به مذاکرات و اتخاذ اقدامات لازم برای حل قضیه فلسطین در چارچوب راه حل دو کشوری و برپایی کشور مستقل فلسطین در مرز‌های چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

چهارشنبه گذشته، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر رسماً توافق آتش بس در غزه میان رژیم صهیونیستی و حماس را اعلام کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار