اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد

انفجار مهیب میدان نفتی تحت اشغال آمریکایی‌ها در دیرالزور

انفجار مهیب میدان نفتی تحت اشغال آمریکایی‌ها در دیرالزور منابع رسانه‌ای از وقوع انفجار در میدان نفتی «العمر» در شرق دیرالزور که در اشغال نیرو‌های آمریکایی است، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ المیادین گزارش داد: این میدان نفتی در حومه شرقی دیرالزور در شرق سوریه قرار دارد.

بر پایه این گزارش، تاکنون علت وقوع انفجار مشخص نشده است.

سوریه نیز حمله به نیرو‌های آمریکایی در میدان العمر و الشدادی در حومه جنوبی الحکسه در شرق سوریه را تأیید کرد و افزود که این حمله با پهپاد صورت گرفته است.

این دومین حمله در چند ساعت اخیر به این میدان نفتی است که مقر نظامیان آمریکایی در شرق سوریه است.

عصر امروز دوشنبه نیز میدان نفتی العمر که محل استقرار نظامیان موسوم به ائتلاف بین المللی ضد داعش به سرکردگی آمریکا هستند، هدف حمله پهپادی قرار گرفت که مقاومت اسلامی عراق مسؤولیت این حملات را بر عهده گرفت.

پیش از آن نیز پایگاه آمریکایی التنف و الرکبان در سوریه توسط مقاومت اسلامی عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفته بود.

مقاومت اسلامی عراق بعد از ظهر امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان مقاومت اسلامی صبح امروز با دو پهپاد به دو پایگاه آمریکایی التنف و الرکبان حمله کردند که اهداف خود را به طور دقیق هدف قرار داده اند.

پیشتر خبرگزاری المعلومه عراق به نقل از یک منبع آگاه امنیتی عراقی جزئیاتی از حملات موشکی و پهپادی مقاومت اسلامی عراق به پایگاه عین الاسد را فاش کرد که بر اساس آن، سه نفر از آمریکایی‌ها کشته و ۶ نفر دیگر از آن‌ها مجروح شده اند.

در نتیجه سه حمله به پایگاه عین الاسد طی دو روز گذشته، تلفات انسانی در میان نیرو‌های اشغالگر آمریکایی ثبت شده و در نتیجه سه حمله پهپادی و موشکی نیرو‌های مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی عین الاسد در منطقه «البغدادی» در منطقه «هیت» در استان غرب الانبار عراق، یک پیمانکار خارجی و ۲ نفر از نظامیان آمریکایی کشته و ۶ نظامی دیگر آمریکایی زخمی شدند.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال بمباران بیمارستان المعمدانی غزه توسط رژیم صهیونیستی، به آمریکا هشدار داد که از این پس حملات علیه پایگاه‌های آمریکایی در خاک عراق آغاز می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار