این فرد مشاور وزیر علوم نیست! / ماجرای یک جنجال رسانه‌ای تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید

کشف ۷۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های هرمزگان

کشف ۷۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های هرمزگان فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: عصر روز گذشته مرزبانان طی درگیری مسلحانه با قاچاقچیان سوخت، موفق به کشف ۷۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدعلی گودرزی در سفر به استان خراسان شمالی با بیان اینکه امنیت مطلوب در مرز‌های ایران اسلامی برقرار است، گفت: به همت مرزبانان سخت‌کوش و غیور ایران اسلامی امنیت در سراسر مرز‌های کشور برقرار است.

وی با تأکید بر اینکه به واسطه خون شهدا و تلاش‌های جان برکفانه کارکنان انتظامی کشور امنیت در مرز‌ها و شهر‌ها توسعه یافته است، اظهار کرد: آرامش و احساس امنیتی که امروز بر کشور حاکم است، ثمره خون پاک شهیدان بوده و اهداف شهدا باید نقشه راه همگان است.

فرمانده مرزبانی فراجا امنیت را نیاز اساسی و بنیادی بشر دانست و بر مبارزه قاطع مرزبانان با قاچاقچیان در مرز‌ها اشاره کرد و افزود: عصر روز گذشته مرزبانان با انجام عملیات و درگیری مسلحانه در آب‌های نیلگون خلیج فارس، با توقیف سه فروند لنج، ۷۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل که سرمایه ملی کشور است را کشف و در این رابطه با دستگیری ۳۰ نفر اتباع بیگانه به توفیقات قابل ملاحظه‌ای دست یافتند.

سردار گودرزی خاطرنشان کرد: به فضل الهی با حضور مرزبانان غیور عزیزمان که شبانه روزی با سینه‌های ستبر و چشم‌های بیدار، حافظ نظام مقدس اسلامی هستند، امنیت در سراسر مرز‌های آبی، خشکی و کوهستان پایدار و توسعه یافته است و مردم و مرزنشینان سپاسگزار این امنیت و آرامش می‌باشند.

وی در بخش دیگری از گفت و گوی خود، مرزبانان را همیشه حامی و همراه مرزنشینان دانست و تصریح کرد: مرزبانی یک خط نیست بلکه یک منطقه در عمق است که عقبه آن را مرزنشینان تشکیل می‌دهند، در دوران دفاع مقدس قبل از اینکه نیرو‌های نظامی به مرز برسند مرزنشینان از مرز‌ها دفاع می‌کردند و این موضوع حکایت از تعامل و ارتباط مرزبانان با مرزنشینان در مرز‌های جمهوری اسلامی ایران دارد. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار