ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

حملات موشکی جدید مقاومت به فرماندهی یگان ضد غزه

حملات موشکی جدید مقاومت به فرماندهی یگان ضد غزه مقاومت فلسطین امروز، در نوزدهمین روز عملیات طوفان‌الاقصی، دور جدید حملات موشکی علیه رژیم صهیونیستی را با هدف قراردادن مقر فرماندهی یگان ضدغزه آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای از دور جدید حملات موشکی مقاومت فلسطین در نوزدهمین روز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش، صبح امروز (چهارشنبه، ۲۵ اکتبر)، کتائب شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس از حمله موشکی به پایگاه نظامی «رعیم» و دور جدید حملات راکتی و موشکی علیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه خبر داد.

 

پایگاه نظامی صهیونیستی رعیم به مقر فرماندهی یگان ضد غزه معروف است و رزمندگان حماس در آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته به آن نفوذ کرده و در دومین روز عملیات، تصاویری از کنترل خود بر این پایگاه و بازگشت موفق همه رزمندگان مقاومت از آن منتشر کردند.

 

امروز همچنین، رسانه‌های صهیونیستی نیز از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیست‌نشین کیسوفیم و العین الثالثه خبر دادند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه ۲۴ اکتبر) اذعان داشت: «ارتش اسرائیل هفته‌های طولانی عملیات در پیش رو دارد و بر اساس تصمیمات سطوح سیاسی عمل خواهد کرد..حماس همچنان قادر به پرتاب موشک است و ارتش اسرائیل همچنان به حملات شدید خود به شمال نوار غزه ادامه می‌دهد».

 

امروز، شاخه نظامی حماس، همچنین تصاویری از حملات راکتی و موشکی روز گذشته علیه مواضع صهیونیست‌ها در پاسخ به تداوم جنایات این رژیم علیه غزه منتشر کرد.

 

۱۹ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی می‌گذرد. عملیاتی که تاکنون دست‌کم به کشته شدن ۱۳۰۰ صهیونیست منجر شده و حملات وحشیانه و تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه علاوه بر ویرانی مناطق مسکونی و زیرساخت‌های آن، به اعلام وزارت بهداشت فلسطین به شهادت بیش از ۶ هزار نفر و مجروحیت و آوارگی هزاران نفر دیگر منجر شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار