حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هشدار اوباما درباره اقدامات صهیونیست‌ها در غزه

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی سیاست‌های خشونت آمیز رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان غزه را مورد انتقاد قرار داده و عنوان کرد تداوم این سیاست‌ها می تواند تاثیر معکوسی بر نگرش جهانی در مورد تل‌آویو داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی نسبت به اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داده و عنوان کرد، قطع منابع آب و غذا ممکن است نگرش فلسطینی‌ها علیه یهودیان را تغییر داده و حمایت‌های بین‌المللی از رژیم صهیونیستی را کاهش دهد.

 

به گزارش «رویترز»، اوباما در اظهاراتی مرتبط با تشدید بحران میان رژیم صهیونیستی و حماس به این رژیم هشدار داد که هر گونه راهبرد نظامی به کاربرده شده از سوی آن که هزینه‌های انسانی جنگ در غزه را نادیده بگیرد در نهایت می‌تواند، نتیجه معکوسی برای تل آویو به بار آورد.

 

باراک اوباما ضمن انتقاد از اقدام رژیم صهیونیستی در جریان قطع آب، برق و غذا به روی غیرنظامیان غزه عنوان کرد، این اقدامات نه تنها بحرانی انسانی را تشدید می‌کند بلکه منجر به تشدید مواضع فلسطینی‌ها در مورد یهودیان برای چند نسل هم می‌شود، ضمن اینکه تحت تاثیر تداوم این روند، حمایت جهانی از رژِیم صهیونیستی نیز از بین می‌رود.

 

اظهارات اوباما در انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می شود که این رژیم حملات شدیدی را در قالب بمباران هوایی علیه مردم بی‌دفاع غزه آغاز کرده است و طبق گزارشات به دست آمده تاکنون بیش از 5 هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است.

 

مشخص نیست بیانیه هشدارآمیز اوباما خطاب به رژیم صهیونیستی با «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا که به مدت ۸ سال معاون اوباما بود، هماهنگ شده است یا خیر.

 

اوباما در دوران ریاست جمهوری‌اش اگرچه اغلب از حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود در برابر گروه‌های فلسطینی حماس در غزه حمایت می‌کرد، با این حال به محض افزایش تلفات فلسطینی‌ها در جریان حملات هوایی این رژیم، درخواست خویشتن‌داری کرد.

 

دولت اوباما به دنبال ایجاد توافق صلحی در جریان مذاکرات رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بود اما در نهایت موفق به ایجاد چنین توافقی نشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار