ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

هشدار اوباما درباره اقدامات صهیونیست‌ها در غزه

هشدار اوباما درباره اقدامات صهیونیست‌ها در غزه رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی سیاست‌های خشونت آمیز رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان غزه را مورد انتقاد قرار داده و عنوان کرد تداوم این سیاست‌ها می تواند تاثیر معکوسی بر نگرش جهانی در مورد تل‌آویو داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی نسبت به اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داده و عنوان کرد، قطع منابع آب و غذا ممکن است نگرش فلسطینی‌ها علیه یهودیان را تغییر داده و حمایت‌های بین‌المللی از رژیم صهیونیستی را کاهش دهد.

 

به گزارش «رویترز»، اوباما در اظهاراتی مرتبط با تشدید بحران میان رژیم صهیونیستی و حماس به این رژیم هشدار داد که هر گونه راهبرد نظامی به کاربرده شده از سوی آن که هزینه‌های انسانی جنگ در غزه را نادیده بگیرد در نهایت می‌تواند، نتیجه معکوسی برای تل آویو به بار آورد.

 

باراک اوباما ضمن انتقاد از اقدام رژیم صهیونیستی در جریان قطع آب، برق و غذا به روی غیرنظامیان غزه عنوان کرد، این اقدامات نه تنها بحرانی انسانی را تشدید می‌کند بلکه منجر به تشدید مواضع فلسطینی‌ها در مورد یهودیان برای چند نسل هم می‌شود، ضمن اینکه تحت تاثیر تداوم این روند، حمایت جهانی از رژِیم صهیونیستی نیز از بین می‌رود.

 

اظهارات اوباما در انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می شود که این رژیم حملات شدیدی را در قالب بمباران هوایی علیه مردم بی‌دفاع غزه آغاز کرده است و طبق گزارشات به دست آمده تاکنون بیش از 5 هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است.

 

مشخص نیست بیانیه هشدارآمیز اوباما خطاب به رژیم صهیونیستی با «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا که به مدت ۸ سال معاون اوباما بود، هماهنگ شده است یا خیر.

 

اوباما در دوران ریاست جمهوری‌اش اگرچه اغلب از حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود در برابر گروه‌های فلسطینی حماس در غزه حمایت می‌کرد، با این حال به محض افزایش تلفات فلسطینی‌ها در جریان حملات هوایی این رژیم، درخواست خویشتن‌داری کرد.

 

دولت اوباما به دنبال ایجاد توافق صلحی در جریان مذاکرات رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بود اما در نهایت موفق به ایجاد چنین توافقی نشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار