دستگیری هکر ۱۶ ساله با ۸۰ شاکی-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

دستگیری هکر ۱۶ ساله با ۸۰ شاکی

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری یک نوجوان 16 ساله که تحت عنوان فروش نرم افزار هک، تلفن همراه خریداران را هک کرده و از مخاطبان آنها اخاذی می کرد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، امروز چهارشنبه سوم آبان ماه ۱۴۰۲، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در برنامه تلویزیونی «شهر امن» از شناسایی و کشف پرونده با موضوع دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری شهروندان خبر داد.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرده و مدعی شدند شخصی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری آنها در شبکه‌های اجتماعی اقدام به اخاذی از مخاطبین آنها می‌کند.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: صحبت مشترک شکات پرونده در اظهاراتشان این بود که مدتی قبل از یک کانال تلگرامی یک نرم افزار هک خریداری کرده و پس از نصب آن تلفن همراه خودشان هک شده است و بعد از آن شخصی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب های کاربریشان از مخاطبین آنها اخاذی کرده است.

 

سرهنگ معظمی گودرزی افزود: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ اقدامات تخصصی خود را آغاز کرده و با بررسی‌های فنی و سایبری موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کرده و پس از تشریفات قضایی متهم که یک پسربچه 16ساله بود به پلیس فتا منتقل شد.

 

این مقام سایبری با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده به بیش از 80 نفر بیان داشت: این نوجوان 16 ساله پس از حضور در پلیس فتا گفت که با دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری کسانی که متقاضی دریافت برنامه هک بودند به مخاطبین آنها پیام داده و از آنها درخواست وجه می‌کرد و فکر هم نمی‌کرد که پلیس بتواند او را پیدا کند.

 

سرهنگ گودرزی با اشاره به لزوم فعالسازی تایید هویت دومرحله ای برای حساب‌های کاربری شبکه های اجتماعی به شهروندان توصیه کرد: از نصب برنامه از منابع نامعتبر جدا خودداری کرده و هنگام فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی را رعایت کنید و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir در میان بگذارید./ فارس

ارسال نظر