نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

نامه امیرعبداللهیان به کمیسر عالی حقوق بشر درباره تحولات فلسطین

حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در نامه‌ای به «ولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر عبداللهیان در نامه‌ای «تورک»، ضمن محکوم کردن نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، تاکید کرد از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر سازو کار‌های حقوق بشری سازمان ملل انتظار دارد برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی اقدام نموده و حاکمان این رژیم را به دلیل جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی پاسخگو نمایند.

وزیر امور خارجه ایران در این نامه با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین در نوار غزه برای دومین هفته متوالی که منجر به شهادت و جراحت هزاران غیر نظامی فلسطینی از جمله زنان و کودکان و تخریب ساختمان‌های مسکونی، تاسیسات غیر نظامی، زیر ساختها، بیمارستانها، مدارس، عبادتگاه‌ها و مراکز سازمان ملل متحد شده است، تاکید کرد، اظهارت مقامات رژیم اسرائیل همراه با حملات گسترده و سیستماتیک نیرو‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه نشان می‌دهدکه این یک کارزار برای نسل کشی مردم فلسطین است.

امیر عبداللهیان افزود، حملات رژیم صهیونیستی به شدتی رسیده است که نشان می‌دهد هدف، کشتار جمعی مردم فلسطین در غزه است. در اخرین آمار، براساس گزارش صندوق کودکان سازمان ملل، تخمین زده میشودکه بیش از ۷۰۰ کودک در غزه کشته و ۲۴۵۰ کودک دیگر از زمان اغاز جنگ در هفتم اکتبر مجروح شده اند.

وی در نامه خود به کمیسر عالی حقوق بشر تاکید کرد، کوچ اجباری مردم فلسطین توسط رژیم اسرائیل و ورود نیرو‌های این رژیم به غزه برای «پاکسازی قومی» در تضاد فاحش با حقوق بین الملل می‌باشد. فلسطینی‌ها در هیچ کجای غزه امنیت ندارند، زیرا رژیم اسرائیل «محاصره کامل» را براین منطقه کوچک تحمیل کرده و اب، غذا، سوخت وبرق را بطور غیر قانونی قطع کرده است.

امیر عبداللهیان همچنین خاطر نشان ساخت، حقوق بین المللی بشر و بشردوستانه توسط حاکمان رژیم اسرائیل نادیده گرفته شده و نقض می‌شود.

وزیر امور خارجه افزود این نوع بی کیفر مانی که در رفتار رژیم اسرائیل اعمال می‌شود، این رژیبم را نسبت به انجام جنایات خود گستاخ نموده است. جامعه بین المللی از جمله عالی‌ترین نهاد حقوق بشری سازمان ملل می‌بایست به وظیفه خود در پاسخگو کردن رزیم صهیونیستی با جدیت عمل نماید.

امیرعبداللهیان در پایان نامه خود به ولکر ترک تصریج کرد، جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، تاکید کرد از جنابعالی و سایر سازو کار‌های حقوق بشری سازمان ملل انتظار دارد برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی اقدام نموده و حاکمان این رزیم را به دلیل جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی پاسخگو نماید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار