گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ناتوانی شورای امنیت و تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه غزه

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه با سوءاستفاده از ناتوانی شورای امنیت در تصویب قطعنامه‌ای در حمایت از نوار غزه، به حملات علیه این منطقه ادامه داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه ناتوانی مکرر شورای امنیت برای تصویب قطعنامه‌ای در محکومیت و توقف حملات وحشیانه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، اشغالگران همچنان به کشتار فلسطینی‌ها ادامه می‌دهند.

 

خبرنگار شبکه «المیادین» بامداد پنجشنبه گزارش داد که طی دقایق اخیر، شمال نوار غزه هدف حملات شدید جنگنده‌های صهیونیستی قرار گرفته است.

 

شبکه «الجزیره» نیز خبر داد که ارتش رژیم تروریست صهیونیستی به اهدافی در شهر «دیرالبلح» واقع در مرکز نوار غزه حمله کرده است.

 

خبرگزاری «شهاب» نیز نوشت که خانه‌ای در مجاورت بیمارستان شهدای الاقصی در نوار غزه، هدف حملات غیرانسانی صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

 

همچنین بر اثر حمله جنایتکارانه اشغالگران به یک شهرک مسکونی در منطقه «الزوایده» در مرکز نوار غزه، چند فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی دیگر مجروح شدند.

 

دقایقی بعد المیادین گزارش داد که گردان‌های «شهید ابو علی مصطفی» اعلام کرده که شهرک «بئیری» را در پاسخ به حملات امشب صهیونیست‌ها، هدف حمله موشکی قرار داده است.

 

شامگاه چهارشنبه بود که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به شکست در خنثی‌سازی عملیات «طوفان الاقصی»، مدعی شد نیروهای این رژیم برای حمله زمینی به نوار غزه آماده می‌شوند.

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری بیش از ۵۵۰۰ هزار شهید و بیش از ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر