دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

قانونگذار اروپایی: اتحادیه اروپا از نظر اخلاقی ورشکسته است

قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا به هدف قرار گرفتن خانواده خبرنگار الجزیره و شهادت همسر، پسر و دختر او در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «میک والاس» قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا در واکنش به هدف قرار گرفتن خانواده خبرنگار الجزیره در غزه، در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: دولت آپارتاید اسرائیل روزنامه‌نگارانی را هدف قرار می‌دهد که جرات می‌کنند جنایات جنگی آن‌ها را افشا کنند.

 

وی در ادامه با بیان این که مهم نیست چه تعداد خبرنگار توسط اسرائیل کشته می‌شوند، آن‌ها (صهیونیست‌ها) همچنان از حمایت بی‌قیدوشرط اتحادیه اروپا برخوردارند، افزود: اتحادیه اروپا به لحاظ اخلاقی ورشکسته است.

 

والاس از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در پی عملیات مقاومت فلسطین، بارها در اظهاراتی در پارلمان اروپا از سکوت کشورهای غربی در قبال کشتار فلسطینیان و حمایت اروپا از جنایات رژیم صهیونیستی انتقاد کرده است.

 

این قانونگذار اروپایی همچنین هشدار داده امتناع اتحادیه اروپا از محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان غزه، آن را شریک جرم تل‌آویو در نسل‌کشی می‌کند.

 

پیش‌تر، منابعی آگاه از درخواست وزیر امور خارجه آمریکا از نخست‌وزیر قطر برای مهار پوشش خبری «ضدصهیونیستی» شبکه الجزیره در جریان جنگ تل‌آویو علیه حماس خبر دادند.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به گروهی از رهبران جامعه یهودی آمریکا گفته که کمتر از دو هفته پیش از «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست‌وزیر قطر خواسته تا گزارشات الجزیره در مورد روند جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را مهار کند. شبکه خبری الجزیره اگرچه از سوی دولت قطر تامین مالی می‌شود اما به طور مستقل فعالیت می‌کند.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد پنجشنبه اعلام کرد بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه از تاریخ هفتم اکتبر، ۶۵۴۶ نفر به شهادت رسیده و ۱۷۴۳۹ نفر نیز مجروح شده‌اند. این وزارتخانه اعلام کرد در میان شهدا، ۲۷۰۴ کودک، ۱۵۸۴ زن و ۳۶۴ سالمند وجود دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار