۱۰ استانی که بیشترین ثبت‌نامی در انتخابات مجلس را داشتند-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

۱۰ استانی که بیشترین ثبت‌نامی در انتخابات مجلس را داشتند

اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به تفکیک استان‌ها ۱۰ استانی که بیشترین استقبال ثبت‌نام‌ها را داشته‌اند عبارتنداز استان‌های البرز، تهران، قم، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان که بیشترین ثبت‌نام‌ها را داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز پنجشنبه در نشست خبری، اظهار داشت: روز گذشته ترافیک بالایی در نام نویسی نهایی که پایان مهلت اعلام شده بود را داشتیم. در ترکیب داوطلبان 87 درصد مردان و 13 درصد زنان هستند.

 

وی درباره ترکیب سنی ثبت‌نام‌کنندگان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: 29 درصد ثبت‌نام‌کننده‌ها بین 30 تا 40 سال هستند، 37 درصد 40 تا 50 ساله، 26 درصد 50 تا 60 ساله‌ و 8 درصد هم 60 تا 75 ساله هستند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره درباره ترکیب تحصیلی داوطلبان قطعی انتخابات گفت: 15 درصد داوطلبان در مقطع دکترا و 79 درصد کارشناسی ارشد و 4درصد کارشناسی و مدارک حوزوی و 22درصد را ایثارگران تشکیل می‌دهند. همچنین 2 درصد هم سابقه نمایندگی دارند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به تفکیک استان‌ها 10 استانی که بیشترین استقبال ثبت‌نام‌ها را داشته‌اند عبارتند از استان‌های البرز، تهران، قم، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان که بیشترین ثبت نام ها را داشتند.

 

وی ادامه داد: استان‌های کردستان، کهکیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، گیلان و هرمزگان 6 استانی هستند که پایین جدول را شکل می‌دهند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: حوزه‌های انتخابیه کرج، شهریار، تهران مشهد، یزد، رباط کریم، اصفهان، اهواز، شیراز و قم به ترتیب 10 حوزه انتخابیه پیشرو در ثبت تعداد داوطلبان هستند.

 

اسلامی در ادامه با بیان اینکه در مرحله پیش‌ثبت‌نام حدود 49 هزار نفر ثبت‌نام کردند و 6 دستگاه، مدارک متقاضیان داوطلبی انتخاب دوازدهمین دوره مجلس را صحت‌سنجی کرد، گفت: این اقدام در یک ماه انجام شده که نتایج بررسی آن‌ها را اعلام کردیم.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور بیان داشت: حدود 38 هزار نفر مجاز به حضور در ثبت نام نهایی شدند که مرحله اصلی ثبت نام‌ها از 27 مهر ماه تا 3 آبان به صورت برخط و سامانه‌ای روزانه از 8 صبح تا 18 عصر انجام شد. در نهایت و تا پایان مرحله اصلی ثبت‌نام‌ها، ثبت‌نام 24 هزار و 829 نفر در این 7 روز قطعی شد و داوطلبان ثبت‌نام خود را کامل کردند.

 

اسلامی تاکید کرد که بر اساس تقویم زمان‌بندی انتخابات، فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه، 19 آبان نتایج اولیه احراز یا عدم احراز صلاحیت داوطلبان را به هیات‌های نظارت استان‌ها ابلاغ می‌کنند.

 

وی افزود: همچنین داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری از 14 تا 20 آبان می‌توانند به صورت حضوری در فرمانداری‌های استان‌ها ثبت نام کنند./ تسنیم

ارسال نظر