مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه: موشک‌های نقطه‌زن به دستور رهبرمعظم انقلاب ساخته شد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد نخست وزیر قطر با پزشکیان دیدار کرد

مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه: موشک‌های نقطه‌زن به دستور رهبرمعظم انقلاب ساخته شد

مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست راهیان پیشرفت گفت: موشک‌های نقطه‌زن به دستور مقام معظم رهبری ساخته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی بلالی، مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عصر روز گذشته چهارشنبه سوم آبان ماه، در نشست راهیان پیشرفت که در محل نمایشگاه هوافضا برگزار شد، به تشریح برخی از دستاوردهای این حوزه پرداخت.

 

سردار بلالی ضمن معرفی نمایشگاه هوافضا گفت: این نمایشگاه دارای پنج بخش عمده موشکی، پهپاد، پدافند، عملیات هوایی و فضایی است.

 

او با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی به خویش‌باوری رسیدیم، اظهار داشت: در مدت هشت دفاع مقدس باور کردیم که تمام کارها را باید خودمان انجام دهیم و در همان دوران متوجه شدیم قدرت موشکی بسیار مهم است.

 

او ادامه داد: به منظور آموزش دیدن استفاده از موشک‌ها، اولین بار در سال 65 به همراه شهید تهرانی مقدم حدود سیزده نفر بودیم که برای آموزش موشکی اسکاد راهی سوریه شدیم. مربیان سوری اعلام کردند باید 50 نفر باید باشید تا آموزش را شروع کنیم.

 

مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه از آموزش‌های گسترده برای هر یک از سیزده دانشجوی ایرانی در حوزه موشکی یاد کرد و گفت: هر یک از ما به جای یک تخصص، دو یا چند تخصص را آموزش دید و به این ترتیب در طول دو ماه بسیاری از آموزه‌های موشکی را آموختیم.

 

او با بیان اینکه در آن دوران جنگ تحمیلی از کشور لیبی 30 دستگاه موشک و دو دستگاه پرتاب ارسال شد، گفت: آن زمان مهندس تهرانی مقدم دو موشک را برای مهندسی معکوس کنار گذاشت.

 

او تصریح کرد: فرستادن موشک از سوی لیبی برای ایران به این دلیل بود که قذافی می‌خواست خود را رهبر جهان اسلام معرفی کند.

 

سردار بلالی با اشاره به اینکه آن دوران در طول دو سال 95 درصد کار را در دست گرفتیم، اظهار داشت: در آن زمان از سوی برخی کشورها به دولت لیبی فشار وارد شد تا به ایران موشک ندهند، هرچند مهندسان آنها عامل پرتاب موشک از خاک ایران به عراق بودند و آموزش این کار را به ما نداده بودند.

 

او با اشاره به اینکه از آذر سال 65 دیگر به ایران موشکی ندادند، تصریح کرد: به این ترتیب قرار شد خود ما موشک‌ها را پرتاب کنیم. پس از آن سکو را خودمان حرکت دادیم. مهندسان لیبی حتی قطعات اصلی موشک را با خودشان به سفارت برده بودند تا اینکه ما در طول دو هفته تمام قطعات را خودمان ساختیم.

 

مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه گفت: در روز 21 دی 65 در ساعت 6:25 دقیقه صبح اولین موشک را از کرمانشاه به سمت عراق شلیک کردیم. از همان زمان با مهندسی معکوس، سکوهای پرتاب و موشک‌ها را ساختیم.

 

او از حمایت‌های خدای متعال در موفقیت‌های موشکی و ماهواره‌ای نظام جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: در مسیر فعالیت‌های موشکی و پرتاب ماهواره بارها شاهد عنایت‌های الهی بودیم و با تمام وجود حس کردیم که این عنایت‌ها از سوی خداوند است.

 

سردار بلالی از حمایت‌ها و رهنمودهای دقیق و هشیارانه مقام معظم رهبری یاد کرد و گفت: رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند موشک جمهوری اسلامی تنها باید نقطه را بزند و مردم در این میان کشته نشوند. به این ترتیب از آن زمان به بعد تنها موشک‌های نقطه زن در ایران ساخته می‌شود.

 

او ضمن یاد کردن از دانش و همت شهید تهرانی مقدم در موفقیت‌های موشکی اظهار داشت: موفقیت‌های ما مرهون تلاش‌های شهید تهرانی مقدم است که در عین داشتن تخصص، دارای اخلاق بسیار خوبی بود.

 

سردار بلالی ادامه داد: در سال 72 شهید کاظمی وارد بخش موشکی سپاه شد و به عنوان مدیر پدافند، سامانه‌های پدافندی بسیار دقیق با همکاری نیروها ساخت.

 

مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه از برخی موفقیت‌ها در این دوران یاد کرد و گفت: در تاریخ 30 خرداد سال 98 پهپادی از آمریکا در ساعت 4:05 صبح وارد آسمان ایران شد، اما در مقابل تذکرات جمهوری اسلامی ایران واکنشی نشان نداد و از آسمان کشور ما خارج نشد، با این تصور که ما توان متوقف کردن او را نداریم. به همین دلیل با سامانه سوم خرداد موشک شلیک شد و در فاصله 89 کیلومتری از لانچر، پرنده آمریکایی کف دریا سقوط کرد. این اتفاق برای دولت آمریکا بسیار سنگین بود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار