هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

تعدادی از متهمان پرونده پتروشیمی بازداشت و روانه زندان شدند

تعدادی از متهمان پرونده پتروشیمی بازداشت و روانه زندان شدند رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی از بازداشت تعدادی از متهمان پرونده پتروشیمی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، اسدالله مسعودی‌مقام در ابتدای جلسه محاکمه و اخذ آخرین دفاع از اعضای وقت هیئت مدیره بانک سرمایه گفت به دلیل آغاز با تاخیر دادگاه از حضار پوزش می‌خواهم و علت تاخیر این بود که در پرونده پتروشیمی دستور بازداشت تعدادی از متهمان را صادر کردیم و باید کارهای مربوط به بازداشت آنها و اعزامشان به زندان اوین انجام می‌شد.

 

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرائم اخلالگران اقتصادی در ادامه از محمدرضا خانی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره وقت بانک سرمایه برای ارائه آخرین دفاع دعوت کرد تا در جایگاه قرار بگیرد و اتهام او را اخلال در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در 13 فقره خیانت در امانت به مبلغ 15 هزار میلیارد ریال منجر به تحصیل منفعت شامل دریافت فرشهای نفیس از عظیم‌زاده به مبلغ 3 میلیارد ریال، دریافت 640 هزار یورو از داریوش امانی، دریافت یک میلیارد ریال از قاسم خلیلی برای خرید خودروی بی‌ام‌‌و مدل 2013 و دریافت دو میلیارد ریال از شرکت سایه‌گستر عنوان کرد.

 

متهم در مقام ارائه آخرین دفاع گفت: در جلسات قبلی نماینده سازمان بازرسی دریافتی‌های من از بانک مسکن را 17 میلیارد تومان عنوان کرد که صحیح آن دریافت 17 میلیارد ریال در طول 26 سال فعالیت از تحویلداری تا بازرسی ویژه مدیرعامل در بانک مسکن است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار