علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند

نماینده مجلس: کشورهای اسلامی باید علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی اقامه دعوی کنند

نماینده مجلس: کشورهای اسلامی باید علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی اقامه دعوی کنند عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: کشورهای اسلامی باید متحد و یک صدا از حقوق مردم فلسطین حمایت و از طریق سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی علیه مقامات آمریکایی و صهیونیستی اقامه دعوی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جنایت صورت گرفته علیه مردم غزه در روزهای اخیر توسط رژیم صهیونیستی گفت: آنچه امروز شاهد آن هستیم حمایت همه جانبه آمریکا از جنایت صهیونیست‌ها علیه مردم غزه است.

 

وی افزود: ما در عملیات طوفان الاقصی شاهد استیصال، ضعف و ناتوانی رژیم صهیونیستی و به طور کل مقامات این رژیم بودیم و جنایاتی که امروز در غزه علیه مردم این سرزمین شاهد آن هستیم با حمایت همه جانبه تسلیحاتی و اقتصادی آمریکا انجام می‌شود.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کشورهای اسلامی باید متحد و یکپارچه در حمایت از مردم غزه وارد عمل شوند و با تمام توان به مقابله با صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بپردازند.

 

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: آمریکا رسماً و علناً به حمایت از رژیم صهیونیستی در مقابل مردم غزه می‌پردازد. پس از گذشت چند روز از آغاز درگیری‌‌ها بین مردم غزه و رژیم صهیونیستی جوبایدن رئیس جمهور آمریکا در سفری به سرزمین‌‌های اشغالی رسماً اعلام کرد که به حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی می‌پردازد و در صحبت‌های خود اینگونه اظهار کرد که حتی اگر رژیم صهیونیستی نبود ما آن را تأسیس می‌کردیم.

 

وی افزود: علاوه بر این کشورهای اسلامی باید در قالب سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی در محافل حقوقی بین‌المللی همچون دیوان بین‌المللی دادگستری و ... علیه مقامات آمریکایی و صهیونیستی به خاطر جنایات‌شان علیه مردم فلسطین اقامه دعوی کنند و این موضوع را از طریق حقوقی مورد پیگیری قرار دهند.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پروازهای زیادی از مبداء اروپا و آمریکا به مقصد تلاویو انجام شده که در این پروازها هواپیماهای تجاری به ارسال سلاح به سرزمین‌های اشغالی برای کمک به رژیم صهیونیستی پرداخته‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار