سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد

جزئیات جلسه غیرعلنی قوای مقننه و قضائیه

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: قالیباف از محسنی اژه ای خواست تا در جلسه روز چهارشنبه این هفته مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مجلس را که مربوط به اعتبار اسناد رسمی است، تصویب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به نشست مشترک قوای مقننه و قضائیه گفت: این نشست امروز و به میزبانی مجلس برگزار شد که در ابتدای جلسه چهار نفر از نمایندگان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و پس از آن روسای قوای قضائیه و مقننه به ترتیب مطالب خود را مطرح کردند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: در این نشست حجت الاسلام محسنی اژه ای عنوان کرد که مدت زمان سند تحول قوه قضائیه به پایان رسیده و این سند نیازمند بروزرسانی است.

وی افزود: رئیس دستگاه قضا همچنین بر حضور پرشور و دشمن شکن در انتخابات تأکید کرد و گفت که باید زمینه حضور پرشور مردم در انتخابات را فراهم کنیم.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین رئیس مجلس به بیان نکاتی در حوزه های مختلف پرداخت و بر لزوم برخورد قوه قضائیه با رهبران و هدایت کنندگان پروژهای فساد تأکید کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: رئیس مجلس همچنین در این جلسه با اشاره به جلسه چهارشنبه هفته جاری مجمع تشخیص مصلحت نظام از محسنی اژه ای خواست تا مجمع تشخیص مصلحت نظام در این جلسه مصوبه مربوط به اعتبار اسناد رسمی را به تصویب برساند.

وی افزود: قالیباف همچنین عنوان کرد که با تصویب و اجرای این مصوبه 30 درصد دعاوی درباره مالکیت زمینها کاهش خواهد یافت.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: در این جلسه رئیس مجلس با اشاره به مصوبه مربوط به حمایت از افشاگران فساد گفت که اجرای مناسب این مصوبه نیازمند همکاری قوه قضائیه است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار