ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

رژیم صهیونیستی، عفو بین‌الملل را «یهود ستیز» خواند

رژیم صهیونیستی، عفو بین‌الملل را «یهود ستیز» خواند رژیم صهیونیستی در اعتراض به مواضع سازمان عفو بین‌الملل درباره جنایات جنگی گسترده این رژیم در نوار غزه، «یهود ستیز» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر. پس از آنکه گروه حقوق بشری سازمان عفو بین‌الملل خواستار برقراری «آتش‌بس فوری» در غزه شد، رژیم صهیونیستی اظهارات این سازمان را به دلیل انتقاداتی که علیه اقدامات وحشیانه‌اش در نوار غزه مطرح شده، «مغرضانه» خواند.

 

به گزارش پولیتیکو، در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل آمده است که «نقض جدی قوانین بشردوستانه بین‌المللی از جمله جنایت‌های جنگی در نوار غزه همچنان ادامه دارد».

 

اظهارات مطرح شده در این بیانیه مبنی بر وقوع «جنایات جنگی» در نوار غزه، واکنش شدید رژیم صهیونیستی را در پی داشته است، طوری که «لیور هیات» سخنگوی وزارت امور خارجه این رژیم در باب موضع‌گیری این چنینی عفو بین‌الملل به پولیتکو گفت: سازمان عفو بین‌الملل یک سازمان یهودی‌ستیز است که علیه اسرائیل مغرضانه رفتار می‌کند. به گفته وی این سازمان فاقد هر گونه اقتدار اخلاقی برای نشان دادن خود به عنوان یک سازمان حقوق بشری است.

 

«اگنس کالامارد»، دبیر کل سازمان عفو بین‌الملل در این بیانیه خواستار انجام اقدامات فوری برای محافظت از غیرنظامیان و جلوگیری از سطوح سرسام‌آور رنج‌ انسانی در نوار غزه شده است. اظهارات کالامارد واکنش تند رژیم صهیونیستی را به همراه داشته است.

 

با وجود آنکه آمار جان باختگان فلسطینی تحت تاثیر حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر از کشته شدگان این رژیم بوده است، سخنگوی وزارت خارجه این رژیم مدعی شده است که نادیده گرفتن تعداد کشته‌ شدگان این رژیم از سوی عفو بین‌الملل نشان دهنده تبلیغاتی بودن این سازمان است و همچنین ادعا کرده است که این سازمان برای حماس کار می‌کند.

 

طبق آمار ارائه شده در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل، تاکنون حملات هوایی رژیم صهیونیستی علیه غزه موجب شهادت بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر فلسطینی از جمله ۲ هزار و ۷۰۰ کودک شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار