حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

تشکیلات خودگردان: مسلح کردن شهرک‌نشینان یک «نظام تروریستی سازمان یافته» است

تشکیلات خودگردان: مسلح کردن شهرک‌نشینان یک «نظام تروریستی سازمان یافته» است وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد، هدف از مسلح کردن شهرک‌نشینان ایجاد رعب و وحشت میان ملت فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریاض المالکی، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد، تروریسم شهرک‌نشینان ادامه دارد و اکنون هدف اصلی ایجاد ترس و وحشت میان شهروندان فلسطینی و ممانعت آن‌ها از ورود به مزارعشان و چیدن زیتون‌هایشان است.

براساس گزارش سایت صدی البلد، ریاض المالکی اعلام کرد، تسلیح کردن شهرک‌نشینان توسط دولت رژیم اشغالگر و آموزش به آن‌ها برای کشتار فلسطینیان و حمایتشان از سوی ارتش این رژیم یک نظام تروریستی سازمان‌یافته است.

پیشتر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که بلال محمد صالح، ۴۰ ساله به ضرب گلوله شهرک‌نشینان در شهرک الساویه در جنوب نابلس به شهادت رسید.

با شهادت این جوان تعداد شهدای کرانه باختری به دست صهیونیست‌ها از هفتم اکتبر که عملیات شاخه نظامی حماس تحت عنوان طوفان الاقصی علیه رژیم صهیونیستی آغاز شده، تاکنون به ۱۱۱ شهید و ۱۹۵۰ زخمی رسیده است.

همزمان حملات رژیم صهیونیستی به غزه ادامه دارد. با اعلام ارتش اشغالگر مبنی بر گسترش عملیات زمینی در مرز‌های نوار غزه، گروه‌های مقاومت فلسطین همچنان خودرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی و سربازانی که در تلاش برای نفوذ به مناطق مرزی غزه هستند، هدف قرار می‌دهند. جنگنده‌های اشغالگران همچنان به بمباران منازل و غیرنظامیان ادامه می‌دهند. خبرنگاران شامگاه جمعه را خشن‌ترین شب از زمان آغاز تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه از هفتم اکتبر توصیف کردند. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار