چگونه مجازات حبس به جزای نقدی تبدیل می شود؟-راهبرد معاصر
وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۳؛ بارش باران و مه گرفتی در محور‌های شمالی مشاهده تتوکاران مرد در یک آرایشگاه زنانه در کرج + واکنش رئیس اتاق اصناف آموزش و پرورش: قصد جداسازی کلاس‌های دانش‌آموزان اتباع را نداریم بارش پراکنده و وزش باد در برخی استان‌ها دفترچه راهنمای ثبت نام دو آزمون ارشد و دکتری اصلاح شد نظام پرستاری: دستور العمل افزایش سه برابری ساعت اضافه کار پرستاران بزودی ابلاغ می‌شود رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده ماجرای اعتراض پرستاران اهوازی چه بود؟ خبر مهم برای بازنشستگان؛ افزایش حقوق از همین ماه موج بارشی جدید در راه ایران | امروز کدام استان‌ها بارانی هستند؟ ماهواره هدهد «نصر من الله و فتح قریب» را مخابره کرد اعلام زمان پرداخت باقی مانده حق‌التدریس معلمان | برگزاری آزمون استخدامی تا پایان امسال خبر ویژه وزیر ارتباطات درباره پیام‌ها و تماس‌های تبلیغاتی کاهش ۴ درجه‌ای دما در شمال و شرق | صدور هشدار نارنجی در ۱۰ استان آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ از ۲۰ آبان

چگونه مجازات حبس به جزای نقدی تبدیل می شود؟

پس ازآن که دادگاه حکم حبس را صادر می کند بسیاری از افراد فکر می‌کنند که می‌توانند این حکم را خریداری کنند اما به گفته قضات و وکلا تمام حبس‌ها قائل به خرید نیستند و نمی توان به راحتی این کار را انجام داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، پس ازآن که دادگاه حکم حبس را صادر می کند بسیاری از افراد فکر می‌کنند که می‌توانند این حکم را خریداری کنند اما به گفته قضات و وکلا تمام حبس‌ها قائل به خرید نیستند و نمی توان به راحتی این کار را انجام داد.

 

مهدی عزیزاده وکیل پایه یک دادگستری در مورد مجازات حبس گفت: در حقیقت زندان و حبس جزء جرائم تعزیری است و تنها یک بار در حدود آن هم برای بار سوم سرقت حدی آورده شده.

 

حبس را در چه صورتی می‌توان خرید؟
او ادامه داد:حبس خریدنی نیست و مجرمان نمی‌توانند آن را بخرند البته قانونگذار در شرایط خاص به قاضی این اجازه را داده است که مجازات حبس را تبدیل کند.

 

این وکیل پایه یک دادگستری درباره شرایطی که می‌توان حبس را تبدیل به جزای نقدی کرد، گفت: هنگامی که حکم حبس تعزیری کمتر از ٣ ماه باشد قاضی موظف است این حبس را تبدیل به جزای نقدی کند.

 

عزیز زاده افزود:البته طبق قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ پیش‌بینی شده جرائمی که حبس کمتر از ۶ ماه داشته باشند یا برای آنها هیچ شاکی وجود نداشته باشد و یا درصورت وجود رضایت شاکی، قاضی باید از مجازات جایگزین حبس استفاده کند.


او با بیان اینکه تبدیل حبس تنها با دستور قاضی انجام می‌شود، بیان کرد: قاضی می‌تواند با توجه به تشخیص خود حبس را تبدیل به جزای نقدی کند و بر اساس قانون، تبدیل حبس به جزای نقدی نرخ مخصوص به خود را دارد که در زمان اجرای احکام مشخص می‌شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار