جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404

تجلیل سرلشکر سلامی از خانواده شهدای مدافع حرم لرستان

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری کنگره ملی ۶ هزار و ۵۵۵ شهید لرستان با خانواده 4 شهید مدافع حرم این استان دیدار و از مقام این شهیدان تجلیل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه سردار ابوالقاسم شریفی مسئول ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه برگزاری کنگره ملی ۶ هزار و ۵۵۵ شهید لرستان با خانواده ۴ شهید مدافع حرم این استان دیدار کرد.

تجلیل فرمانده کل سپاه پاسداران از خانواده این شهدا بخشی از در این دیدار بود که به مدت ۳ ساعت به طول انجامید.

خانواده شهیدان ماشاءالله شمسه، اسماعیل غلامی یاراحمدی، رضا رستمی‌مقدم و قدرت الله عبدیانی در این دیدار حضور داشتند.

سرلشکر سلامی پیش از این نیز، با خانواده شهیدان مدافع حرم از خراسان رضوی و مازندران نیز دیدار و از آن‌ها تجلیل کرده بود. قرار است دیدارهای فرمانده کل سپاه پاسداران با خانواده شهدای سایر استان‌ها نیز ادامه پیدا کند.

کنگره ملی ۶ هزار و ۵۵۵ شهید لرستان صبح شنبه با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر مسئولان ملی و استانی در محل دهکده مقاومت خرم آباد با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و قرائت سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

بنابراین گزارش، استان لرستان در مجموع شش هزار و ۵۵۵ شهید، ۱۸ هزار و ۳۷۷ جانباز، ۹۰۰ آزاده، ۱۲۳ هزار و ۵۰۲ رزمنده و ۱۸۷ شهید جاویدالاثر دارد، کنگره ملی شهدای لرستان امروز ششم آبان‌ماه در این استان در حال برگزاری است.

در این راستا قبل از برگزاری این کنگره ملی، شش اجلاسیه به ترتیب شامل شهدای روحانی در تاریخ ۱۰ مهر، شهدای عشایر در تاریخ ۱۷ مهر، شهدای زن در تاریخ ۲۴ مهر، شهدای جاویدالاثر در تاریخ ۲۵ مهر و شهدای فرهنگی و دانش‌آموز در تاریخ یک آبان در لرستان برگزار شد.

همچنین پیش از این دست‌اندرکاران برگزاری کنگره ملی شهدای استان لرستان با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار