هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت نعیم قاسم: طرح ترامپ درباره غزه طرحی اسرائیلی در پوشش آمریکایی است هیات حماس امشب برای مذاکره با هیئت آمریکایی به قاهره می‌رود اردوغان: حماس بار‌ها برای صلح اعلام آمادگی کرده است پاسخ حماس به طرح ترامپ درباره غزه

تیراندازی در فلوریدا با ۲۰ کشته و زخمی

پلیس فلوریدا اعلام کرد تیراندازی در پی درگیری یکشنبه بین دو گروه در شهر «تامپا»، دو کشته برجا گذاشت و ۱۸ نفر را راهی بیمارستان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس ایالت فلوریدا آمریکا اعلام کرد تیراندازی در پی درگیری بامداد یکشنبه (به وقت محلی) بین دو گروه در شهر «تامپا» در جریان جشن‌های هالووین، دو کشته برجا گذاشت و ۱۸ نفر را راهی بیمارستان کرد. یکی از مظنونان در بازداشت است و حداقل یک نفر دیگر تحت تعقیب است.

به گزارش «آسوشیتد پرس»، این درگیری در منطقه‌ای رخ داد که چند باشگاه شبانه در آن وجود دارد و در زمان تیراندازی افراد زیادی در محل حضور داشتند.

«لی برکاو» رئیس پلیس تامپا در کنفرانس مطبوعاتی از محل حادثه گفت یکی از مظنونان خود را تسلیم کرد و بازرسان بر این باور هستند که دستکم دو نفر تیراندازی کرده‌اند. وی افزود پلیس همچنان مشغول تحقیق درباره علت نزاع بین دو گروه مذکور است.

این حادثه چند روز بعد از آن رخ داده که در یک حادثه تیراندازی مرگبار در ایالت «مین» آمریکا دست‌کم ۲۲ نفر کشته و تعداد زیادی دیگر زخمی شدند. 

مطالعاتی که در سالنامه پزشکی داخلی آمریکا در فوریه منتشر شد، نشان می‌دهد مالکیت سلاح در سال‌های اخیر در آمریکا افزایش یافته، به طوریکه ۷.۵ میلیون بزرگسال آمریکایی بین ژانویه ۲۰۱۹ تا آوریل ۲۰۲۱ مالکان جدید سلاح شدند.

متمم دوم قانون اساسی ایالات متحده حق حمل سلاح را تضمین می‌کند و حدود یک سوم از بزرگسالان آمریکایی می‌گویند که شخصاً مالک سلاح هستند. با این‌حال، نظرسنجی ماه اکتبر ۲۰۲۲ گالوپ نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها طرفدار کنترل حمل سلاح هستند و ۵۷ درصد از سخت‌تر شدن قوانین حمل سلاح استقبال می‌کنند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار