ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

احتمال بروز فاجعه با بمباران اطراف بیمارستان القدس غزه

احتمال بروز فاجعه با بمباران اطراف بیمارستان القدس غزه مدیر بیمارستان القدس غزه هشدار داد به دلیل وجود مخازن اکسیژن در این بیمارستان، بمباران اطراف بیمارستان توسط جنگنده‌ها ممکن است به انفجار درون این بیمارستان که بیش از ۱۴ هزار نفر در آن حضور دارد، منجر شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر بیمارستان القدس گفت که امروز تماس‌های مکرری از سوی صهیونیست‌ها برای تخلیه بیمارستان انجام شده و چند انفجار نیز در اطراف بیمارستان روی داده است.

وی که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «همگان را به مداخله برای جلوگیری از هدف قرار گرفته شدن بیمارستان القدس دعوت می‌کنیم، چون بیش از ۱۴ هزار نفر در این بیمارستان حضور دارند».

مدیر بیمارستان القدس هشدار داد که به دلیل وجود مخازن اکسیژن در بیمارستان القدس، بمباران اطراف آن ممکن است به انفجار درون آن منجر شود.

وزارت بهداشت در غزه نیز درباره تصمیم رژیم صهیونیستی برای بمباران بیمارستان القدس هشدار داده است. رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه بر بمباران اطراف بیمارستان القدس تمرکز کرده است.

رژیم صهیونیستی از ۲۳ روز گذشته تاکنون غزه را تحت محاصره شدید خود قرار داده و بسیاری از تأسیسات غیرنظامی از جمله مدارس، مساجد و مراکز درمانی را در حملات خود ویران کرده است.

رسانه‌های فلسطینی بامداد امروز، در جدیدترین آمار خود اعلام کرده بودند شمار شهدای فلسطینی از ۸۰۰۰ نفر فراتر رفته و تعداد مجروجان حدودا به ۲۰۰۰۰ نفر رسیده است.

هلال احمر فلسطین نیز امروز خبر داد رژیم صهیونیستی تهدید کرده که بیمارستان قدس در نوار غزه را هدف حمله قرار خواهد داد از این رو خواستار تخلیه فوری این بیمارستان شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار