سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مجلس نمایندگان آمریکا: وضعیت تل‌آویو اضطراری‌تر از کی‌یف است

مجلس نمایندگان آمریکا: وضعیت تل‌آویو اضطراری‌تر از کی‌یف است سخنگوی جدید مجلس نمایندگان آمریکا از تعویق رسیدگی به درخواست رییس جمهور این کشور برای تامین بودجه مازاد جهت کمک به اوکراین خبر داد و دلیل آن را در اولویت بودن اسراییل اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، مایک جانسون، سخنگوی جدید مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که پس از رای این هفته قانونگذاران آمریکایی مبنی بر در اولویت بودن کمک به اسراییل و آنچه «دفاع از خودش» خوانده شده است، تازه‌ترین درخواست جو بایدن، رییس جمهور آمریکا برای تامین بودجه کمک به اوکراین بعدا رسیدگی خواهد شد.

 

جانسون درباره این مساله گفت: قصد داریم این هفته در مجلس نمایندگان، لایحه مستقل تامین بودجه برای اسراییل را پیشنهاد داده و به رای بگذاریم. می‌دانم که همکاران جمهوری‌خواه ما در سنا نیز اقدام مشابهی را در دستور کار دارند.

 

بایدن درخواست کرده است تا بودجه کمکی به اوکراین و اسراییل، به لایحه بودجه اضطراری ۱۰۶ میلیارد دلاری ضمیمه شود و از این طریق، قانونگذاران را مجبور کند تا از رای‌گیری جداگانه درباره این مسائل منصرف شوند. دولت او اوایل ماه جاری از پیشنهاد تخصیص بودجه اضافی ۶۱.۴ میلیارد دلاری برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه، بودجه ۱۴.۳ میلیارد دلاری برای اسراییل به منظور جنگ با حماس و بودجه ۹.۲ میلیارد دلاری برای ارسال آنچه کمک‌های بشردوستانه به هر کی‌یف و تل‌آویو خوانده شده است، رونمایی کرد.

 

کنگره آمریکا پیش‌تر در چهار دور رای‌گیری بودجه ۱۱۳ میلیارد دلاری برای کمک به اوکراین را تصویب کرده بود اما مخالفت جمهوری‌خواهان با کمک بیشتر به کی‌یف تشدید شده است. در حال حاضر، اکثر قانونگذاران مجلس نمایندگان از اکثریت مجلس، با هزینه بیشتر در اوکراین مخالفند به طوری که بالا گرفتن اختلافات بر سر این مساله بین جمهورخواهان به عزل کوین مک‌کارتی، رییس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه جاری منجر شد.

 

جانسون پیش‌بینی کرد که لایحه مستقل کمک به اسراییل، هم در مجلس نمایندگان و هم در سنا، با حمایت قوی قانونگذاران هر دو حزب روبه‌رو شود. وی مدعی شد: قصد ندارم از این مساله(لایحه) برای هیچ سیاسی‌بازی حزبی استفاده کنم. این موضوع اهمیت خیلی زیادی دارد و خیلی جدی است.

 

سخنگوی جدید مجلس نمایندگان که درباره کمک به کی‌یف همواره تردید داشته است، گفت که دولت بایدن برای انتظارات و توقعاتش از قِبل کمک نظامی گزاف به اوکراین، هیچ نقشه‌ راهی را ترسیم نکرده؛ علاوه بر این، هیچ برنامه‌ای برای نحوه پایان دادن به جنگ هم ارائه نداده است. به گفته وی، او در سوی مقابل، برای حمایت از اسراییل چنین ملاحظاتی ندارد.

 

وی افزود: معتقدیم که اسراییل در اولویت و ضرورت قرار دارد. مسائل زیادی در سراسر جهان وجود دارد که باید به آن ها رسیدگی کنیم و خواهیم کرد اما در حال حاضر، آنچه در اسراییل رخ می‌دهد، نیازمند توجه فوری است و فکر می‌کنم که باید مستقل به آن بپردازیم و به آن پایان دهیم.

 

حمایت همه‌جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در حالی است که از پس از عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» علیه صهیونیست‌ها در هفتم اکتبر، اشغالگران در اقدامی تلافی‌جویانه و وحشیانه، ضمن محاصره کامل نوار غزه، مردم بی‌دفاع این شهر را هدف حملات هوایی قرار داده و براساس اعلام مقامات بهداشتی فلسطین در پی این حملات بیش از هشت هزار فلسطینی شهید و قریب به ۲۰ هزار نفر به شدت مجروح شده اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار