پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود

هیات‌ پارلمانی ایران و روسیه: جنایات صهیونیست‌ها فوری متوقف شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی به مسکو سفر کرده‌است، روز دوشنبه با لئونید اسلوتسکی رئیس کمیته بین‌الملل ‌و آندری کارتاپولوف رئیس کمیته دفاع دوما در مسکو دیدار و گفت و گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر،  رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی به مسکو سفر کرده‌است، روز دوشنبه با لئونید اسلوتسکی رئیس کمیته بین‌الملل ‌و آندری کارتاپولوف رئیس کمیته دفاع دوما در مسکو دیدار و گفت و گو کرد.

 

وحید جلال‌زاده در این دیدار با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، عملیات طوفان الاقصی را نتیجه ظلم ۷۵ ساله صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم فلسطین دانست.

 

جلال‌زاده ضمن اشاره به اقدامات مجلس شورای اسلامی در اعزام هیات‌های پارلمانی به کشورهای دوست و هم‌پیمان بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی، اتفاقات امروز غزه را جنایت قرن نامید.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی که پس از روسیه در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود عازم ترکیه خواهد بود، از مواضع سازنده مسکو در خصوص جنایات غزه و وتوی قطعنامه آمریکا بر ضد منافع مردم فلسطین در شورای سازمان ملل تقدیر کرد.

 

جلال‌زاده عنوان کرد که ایران و روسیه باید به تلاش‌های خود برای آتش‌بس فوری در غزه شدت بخشند تا کشتار کودکان و زنان و مردم بی‌دفاع غزه متوقف شود.

 

به گفته جلال‌زاده، ایران و روسیه همانطور که در گذشته با همکاری مشترک در سوریه نشان دادند با یک حرکت هماهنگ می‌توانند جلوی اراده آمریکا را بگیرند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فاصله گرفتن اروپایی‌ها از مواضع آمریکا در موضوع خاورمیانه عنوان کرد که اتفاقات غزه در روزهای اخیر انزوا و شکست سیاست خارجی آمریکا را آشکار ساخت.

 

جلال‌زاده با اشاره به سومین نشست کمیسیون مشترک پارلمانی ایران و روسیه که اخیرا در تهران برگزار شد، گفت: «روابط دو جانبه دو کشور به طور پیوسته در تمام عرصه‌ها رو به گسترش است».وی هم‌چنین نسبت به همکاری دو ایران و روسیه در تسریع تکمیل پروژه راه‌آهن رشت-آستارا اظهار امیدواری کرد.

 

رئیس کمیته بین‌الملل دومای دولتی روسیه نیز در این دیدار عنوان کرد با وجود تقویت قطعنامه اردن در مجمع سازمان ملل، اسرائیل و آمریکا در عمل با سر باز زدن از آن مشروعیت این مجمع را زیر سوال برده‌اند.

 

اسلوتسکی افزود: آمریکا به دنبال افزایش تنش در جنگ غزه است و با وجود تمام تلاش‌های دیپلماتیک ایران، روسیه و جامعه بین‌الملل به صورت یکجانبه از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

 

این مقام دومای روسیه با اشاره به برگزاری جلسه کمیته اجرایی مجمع پارلمانی آسیا در آینده نزدیک، از اهمیت ایجاد یک بستر پارلمانی مخصوص در منطقه برای مقابله با جنایات صهیونیست‌ها در غزه سخن گفت.

 

وی همچنین پروژه کریدور شمال- جنوب را رقیبی برای کانال سوئز و تنگه دریای سیاه برشمرد و نسبت به تکمیل هر چه سریع‌تر آن اظهار امیدواری کرد.

 

رئیس کمیته دفاع دومای روسیه نیز در این دیدار عنوان کرد جنایات ارتش رژیم صهیونیستی که این روزها غربی‌ها از آن تحت عنوان دفاع از خود یاد می‌کنند، مدت‌هاست از حد و مرز خود گذشته است.

 

الکساندر کارتاپولوف افزود: آمریکا با تحمل شکست در اوکراین، سوریه و افغانستان، در غزه با حمایت از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به دنبال احیای چهره تخریب شده خود است اما تلاش‌های آن‌ راه به جایی نخواهد برد.

 

وی در این دیدار همچنین بر موضع مشترک ایران و روسیه برای ایجاد آتش‌بس فوری در غزه و لزوم افزایش همکاری‌های نظامی و فنی دو کشور تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار