ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

کلورلی: برای توقف موقت درگیری‌ها در غزه تلاش می‌کنیم

کلورلی: برای توقف موقت درگیری‌ها در غزه تلاش می‌کنیم وزیر خارجه انگلیس در ادامه موضع لندن گفت این کشور در تلاش برای توقف موقت درگیری‌ها در نوار غزه به منظور رسیدن کمک‌های بشردوستانه به مردم این منطقه است اما از درخواست برای آتش‌بس خودداری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس امروز دوشنبه (۳۰ اکتبر، هشتم آبان) گفت لندن در تلاش است تا توقف موقت درگیری‌ها در نوار غزه را به منظور رسیدن کمک‌های بشردوستانه بیشتر به فلسطینی‌های در حصر در این منطقه ترتیب دهد.

 

از زمانی که رژیم موقت صهیونیستی بمباران این منطقه پرجمعیت فلسطینی را آغاز کرده، کمک رسانی به غزه متوقف شده است. کلورلی در محل اقامت سفیر بریتانیا در امارات به رویترز گفت کمک‌های بشردوستانه به تدریج به غزه می‌رسد اما باید حجمش به میزان قابل توجه افزایش یابد. کلورلی قرار است اواخر امروز با همتای اماراتی خود دیدار کند.

 

وی توضیح داد: «ما به طور گسترده با مصری‌ها، اسرائیلی‌ها و سایرین در حال کار هستیم تا یک توقف بشردوستانه داشته باشیم، توقف موقت تا بتوانیم کمک‌های بشردوستانه را به افراد نیازمند برسانیم». به نوشته رویترز، دیپلمات ارشد انگلیس اما خواستار آتش‌بس کامل نشد.

 

رژیم صهیونیستی درخواست‌های بین‌المللی از جمله از سوی سازمان ملل را برای توقف بشردوستانه بمباران غزه که به گفته مقام‌های وزارت بهداشت فلسطین یک میلیون نفر را آواره و بیش از هشت هزار نفر را شهید کرده، رد کرده است.

 

پیش‌تر، سخنگوی «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس گفت بریتانیا وقفه بشردوستانه درگیری در غزه برای تسهیل ارسال کمک به این منطقه را بررسی می‌کند اما خواهان آتش‌بس کلی نیست زیرا به ادعای او، «تنها به نفع حماس» خواهد بود. وی تاکید کرده بود وقفه‌های بشردوستانه موقتی و دامنه آن محدود است.

 

با وجود حمایت مقامات انگلیسی از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، هزاران نفر از معترضان به جنایت صهیونیست‌ها در نوار غزه، شنبه ۲۸ اکتبر، ششم آبان در حمایت از مردم فلسطین در خیابان‌های لندن تظاهرات برپا کردند و خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار