رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

چین: اولویت باید توقف جنگ غزه باشد

چین: اولویت باید توقف جنگ غزه باشد نماینده چین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت گفت که اگر وضعیت کنونی نوار غزه ادامه یابد بحران برای دو میلیون فلسطینی بدتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده چین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت گفت: «اولویت توقف جنگ است و با اعمال مجازات دسته جمعی در غزه هیچ صلحی ممکن نخواهد شد».

 

وی با بیان اینکه اگر وضعیت کنونی غزه ادامه یابد بحران برای دو میلیون فلسطینی بدتر خواهد شد، اظهار داشت: «ما از اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر می‌خواهیم که محاصره غزه و دستور تخلیه فوری را لغو کند».

 

این دیپلمات چینی ادامه داد: «امنیت با مجازات جمعی به دست نمی‌آید و پاسخ به خشونت با خشونت، منجر به نفرت و تقابل می‌شود».

 

وی با بیان اینکه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درخواست برای آتش‌بس در غزه را نادیده می‌گیرد، توضیح داد: «من از آمریکا می‌خواهم که موضعی مسئولانه در قبال آتش‌بس در غزه اتخاذ کند».

 

در این نشست، نماینده روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مشغول پاکسازی قومی در نوار غزه است، گفت آمریکا هم شورای امنیت را فلج کرده تا قطعنامه‌ای صادر نکند.

 

همچنین نماینده امارات عربی متحده نیز طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت ضمن تکرار درخواست برای آتش‌بس فوری در نوار غزه، گفت که ۷۰ درصد از شهدای نوار غزه زن و کودک هستند نه اعضای حماس./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار