به گزارش «راهبرد معاصر»؛ غزه همچنان زیر بمباران هوایی دشمن صهیونیستی قرار دارد و طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدا به بیش از 8 هزار نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت، اشغالگران عامدانه خانوادهها را هدف قرار میدهند و ۸۸۱ خانواده شهید شده اند. از میان بیش از 8 هزار شهید غزه 3 هزار و 342 نفر کودک، 2 هزار و 62 نفر زن و ۴۶۰ نفر سالخورده هستند.
رژیم اشغالگر قدس ۷۵ سال قبل به زور وارد فلسطین شد و نه تنها این سرزمین را غصب کرد، بلکه برای رسیدن به شرایط مطلوب و نبود معترض خون و آتش به راه انداخت، همه را از پیر و جوان گرفته تا کودک و نوزاد به گلوله بست و نسل کشی تمام عیار به راه انداخت. همچنان بعد از ۷۵ سال با وجود مقاومت ملت مظلوم فلسطین از انتفاضه گرفته تا عملیات «طوفان الاقصی» کشتار بی رحمانه زیر پرچم دروغین حقوق بشر ادامه دارد.
امروز با ۷۵ سال قبل و نسل کشی ای که احدی از آن آگاه نشد، تفاوت بزرگی دارد؛ در عصر ارتباطات و فضای مجازی هستیم و اینترنت فاصله ها را شکسته است
کشتار صهیونیست ها از سوی غرب نه تنها محکوم نمی شود، بلکه دست دوستی دراز می کنند، حمایت دارند و می خواهند یگانه متحد خود در غرب آسیا را تنها نگذارند. تعجب برانگیز است جای ظالم و مظلوم و غاصب و غصب شده را وارونه جلوه می دهند و حتی با تهدید خبرنگاران و کشتن تعداد زیادی از آنها به دنبال سرپوش گذاشتن بر حقیقت هستند.
امروز با ۷۵ سال قبل و نسل کشی ای که احدی از آن آگاه نشد، تفاوت بزرگی دارد؛ در عصر ارتباطات و فضای مجازی هستیم و اینترنت فاصله ها را شکسته است. هرچند رژیم صهیونیستی مردم مظلوم فلسطین را از آب، برق، غذا، سوخت و تجهیزات پزشکی محروم کرده است، اما جهانیان از جنایت های رژیم صهیونیستی با هم دستی مقام ها و مسئولان غربی آگاهند و تظاهرات و اعتراضات گسترده ای در دنیا علیه جنایت های صهیونیست ها به راه افتاده است.
رژیم صهیونیستی در آخرین اقدام خود پیش از حمله وحشیانه شبانه به غزه اینترنت این منطقه را قطع کرد، اما این اقدام مانع نشد جنایت های آشکار و دست جانیان و قاتلان کودکان بی گناه رو نشود. امروز اجماع جهانی خیره کننده ای علیه رژیم اشغالگر قدس به راه افتاده است و از مردم کشورهای عرب منطقه گرفته تا مسلمانان و غیر مسلمانان کشورهای غربی و شرقی نسبت به کشتار و نسل کشی مدعیان حقوق بشر خشمگین هستند.
تظاهرات گسترده ای علیه رژیم صهیونیستی در دنیا به پا شده است؛ اعتراضاتی که این بار پای سلبریتی های بلاگر و بازیگران مشهور هالیوودی را به میان می آورد. نمایندگان مجالس دنیا لب به اعتراض می گشایند و مظلومیت فلسطین در مجامع جهانی فریاد می شود.
فیلم های اعتراضی بسیاری ساخته و میان کاربران فضای مجازی در سراسر دنیا دست به دست می شود تا نمایش مضحک تصاحب خانه و حق اعتراض نداشتن در قبال متجاوز به سخره گرفته شود؛ حقی که برای اوکراین مسلم است و از آن حمایت، اما برای فلسطین غیر قانونی شناخته می شود و غرب به دنبال مهر سکوت بر لبان معترضان برابر کشتار کودکان و زنان بی گناه است.
اعتراضات جهانی و وحشت رژیم صهیونیستی
با وجود تلاش غرب برای مسکوت ماندن نسل کشی، شاهد تظاهرات گسترده ای در جهان و وحشت رژیم صهیونیستی از اجماع جهانی هستیم. در خبرها آمده است، همزمان با حمایتهای جهانی از مردم فلسطین و محکومیت نسلکشی مردم غزه، هزاران نفر از مردم ایتالیا با تجمع در خیابانهای شهر رم، جنایتهای رژیم صهیونیستی را در نوار غزه محکوم کردند.
معترضان به جنایت های صهیونیستها پارچه نوشتههایی با مضمون «غزه، قتلعام را متوقف کنید» و «فلسطین را آزاد کنید، به اشغالگری پایان دهید» با خود حمل میکردند
مردم امان، پایتخت اردن با تجمع در منطقهای در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور اعتراض خود را به ادامه حملات علیه مردم غزه و همچنین قطع برق، سوخت و اینترنت اعلام کردند. مردم تونس نیز تظاهرات مشابهی به راه انداختهاند. تونسی ها با تجمع مقابل سفارت فرانسه خواستار اخراج سفیر این کشور به دلیل حمایت همه جانبه کاخ الیزه از کشتار رژیم صهیونیستی در نوار غزه شدند.
مردم شهر استانبول ترکیه نیز با تجمع در مقابل کنسولگری رژیم صهیونیستی علیه این رژیم تظاهرات کردند. رسانه های عراقی از بلند شدن ندای الله اکبر از مساجد در بغداد در حمایت از مردم مظلوم فلسطین خبر می دهند. حتی یهودیان مخالف حملات رژیم صهیونیستی در غزه مقابل کنگره آمریکا تجمع کردند و هم صدا گفتند «به نام ما جنگ نکنید».
تظاهرات سوئدی ها تماشایی است، چه اینکه ساکنان شهر اوپسالا در حمایت از غزه و محکومیت کشتار فلسطینیان همزمان با قطع اینترنت و هرگونه ارتباط غزه با دنیای خارج به خیابان ها آمدند و اعتراص خود را همزمان با دنیا فریاد زدند.
جنایت رژیم اشغالگر قدس در غزه به منزله قوه محرکی برای آزادی خواهان جهان است؛ هزاران نفر در خیابانهای لندن در حمایت از مردم فلسطین تظاهرات برپا کردند و خواستار آتشبس فوری در غزه شدند. روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت، تظاهرات به دنبال اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر توسعه عملیاتهای زمینی برگزار شد.
معترضان به جنایت های صهیونیستها پارچه نوشتههایی با مضمون «غزه، قتلعام را متوقف کنید» و «فلسطین را آزاد کنید، به اشغالگری پایان دهید» با خود حمل میکردند و شعار میدادند «تسلیح رژیم صهیونیستی و بمباران غزه را متوقف کنید»، «همه ما فلسطینی هستیم» و «از بحر تا نهر، فلسطین آزاد خواهد شد».
پلیس آمریکا نیز در واکنش به تظاهرات ضدصهیونیستی در نیویورک، با معترضان درگیر شد و دستکم ۲۰۰ معترض دستگیر شدند. این در حالی است که ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) حمایت خود را از خانواده صهیونیستهایی که در این عملیات به هلاکت رسیدند، اعلام کرد.
دانشجویان بسیاری نیز از دانشگاه های کشورهای اسلامی تا دانشگاه هاروارد علیه رژیم صهیونیستی تجمعات اعتراضی به راه انداخته و جنایت ها را محکوم کردند. این همه در حالی است که مقام های غربی حامی اصلی رژیم صهیونیستی هستند. چنانچه بسیاری از سران غربی ازجمله جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دست دوستی به سمت رژیم صهیونیستی دراز می کنند و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا مدعی می شود، رژیم صهیونیستی حق دارد از خود دفاع کند.
به باور بسیاری تحلیلگران و کارشناسان، اجماع جهانی گسترده علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی می تواند در کنار مقاومت به نابودی جهانی رژیم غاصب ختم شود.