غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تایم انگلیس: زلنسکی منکر شکست در برابر روسیه است

نشریه انگلیسی نوشت، رئیس جمهور اوکراین منکر شکست‌ ارتش کشورش در میدان جنگ با روسیه بوده و اصرار به ادامه جنگ دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «تایم» انگلیس در مطلبی به قلم تحلیلگر خود، «سایمون شوستر»نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین شکست‌های آشکار ارتش کشورش در جنگ با روسیه را منکر شده و همچنان از مواضع سابقش در اصرار به ادامه جنگ و مخالفت با صلح عقب‌نشینی نکرده است.

 

در این مطلب نشریه تایم تصریح شده است، با وجود شکست‌هایی که اخیرا ارتش اوکراین متحمل شد، «اعتقادات زلنسکی تغییر نکرده‌اند و به رغم شکست‌های میدانی ارتش اوکراین، او قصد متوقف کردن جنگ یا پیگیری هر گونه صلح را ندارد.»

 

تحلیلگر روزنامه تایم نوشت، یکی از نزدیکترین دستیاران زلنسکی می‌گوید: «او دارد خودش را فریب می‌دهد. گزینه‌های ما تمام شده‌اند. ما پیروز نمی‌شویم. اما تلاش کنید این حرف را به او بفهمانید.»

 

در ادامه این مطلب نوشته شد: «چند دستیار زلنسکی می‌گویند، لجبازی او به تلاش‌های تیمش برای آنکه یک استراتژی جدید و یک پیام جدید را تهیه کنند، آسیب زده است.»

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، ارتش اوکراین از چهارم ژوئن 2023 (14 خرداد 1402) ضدحمله‌ای نا موفق را با هدف تصرف کردن مواضع تحت کنترل ارتش روسیه به اجرا گذاشته است. «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه پنجم اکتبر (13 مهر) گفت، اوکراین در چهار ماه گذشته، بیش از 90000 سرباز و بیش از 550 تانک خود را از دست داده است. رئیس جمهور روسیه در سخنرانی دیگری در تاریخ 15 اکتبر (23 مهر) اظهار کرد، ضد حمله ادعایی ارتش اوکراین کاملا شکست خورده اما کی‌یف همچنان به دنبال تدارک عملیات‌های تهاجمی جدید در برخی بخش‌های خط مقدم جنگ است.

 

روزنامه تایم همچنین به نقل از مقام‌های ناشناس نزدیک به زلنسکی فاش کرد، رئیس جمهور اوکراین قصد دارد فرمانده ارشد مسئول ضد حمله ارتش و یک وزیر رده بالای دولتش را اخراج کرده و از ابتدای فصل زمستان تغییراتی در استراتژی‌ عملیات‌های ارتشش اعمال کند.

 

شوستر، نویسنده مطلب تایم نوشت، دستیاران زلنسکی «به من هشدار داده‌اند انتظار تغییراتی بزرگ را در استراتژی نظامی و تغییر و تحولات بزرگی در تیم مقامات رئیس جمهور قبل از آنکه زمستان آغاز شود را داشته باشم.»

 

شوستر ادامه داد: «آنها به من گفتند دست کم باید یک وزیر و یک ژنرال ارشد مسئول ضدحمله در راستای پاسخگویی از بابت پیشرفت کند اوکراین در خط مقدم جنگ اخراج شوند.»

 

این تحلیلگر انگلیسی تایم بیان داشت، یکی از منابع اوکراینی مورد استنادش صراحتا اعتراف کرد: «ما هیچ گونه پیشروی نداریم» اما زلنسکی همچنان اصرار به ادامه عملیات‌های نظامی در فصل زمستان را دارد و از پذیرش احتمال متوقف کردن جنگ سر باز می‌زند.

 

«سرگئی شویگو»، وزیر دفاع روسیه روز دوشنبه گفت، کی‌یف بیش از 90000 سرباز ارتشش را در جریان ضد حمله خود به همراه حدود 600 دستگاه تانک و 1900 خودروی زرهی را از دست داده است. او همچنین تاکید کرد، اوکراین نتوانسته هیچگونه موفقیت تاکتیکی چشمگیری کسب کند./ فارس

ارسال نظر