پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

پوتین: با چین برای حل مشکلات جهانی همکاری می‌کنیم

رئیس جمهور روسیه طی پیامی به اجلاس گفتگوها میان احزاب حاکم روسیه و چین، گفت که دولت‌های پکن و مسکو در حال هماهنگی تلاش‌هایشان برای حل مهمترین مشکلات بین‌المللی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) بر همکاری با چین برای حل بحران‌های جهانی تاکید کرد.

 

پوتین طی پیامی به اجلاس گفتگوها میان احزاب حاکم روسیه و چین، گفت که دولت‌های پکن و مسکو در حال هماهنگی تلاش‌هایشان برای حل مهمترین مشکلات بین‌المللی هستند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد که روسیه و چین با همکاری یکدیگر، تلاش می‌کنند تا نظم جهانی عادلانه‌تر و دموکراتیک‌تر ایجاد نمایند.

 

رئیس جمهور روسیه در این پیام ضمن اشاره به پروژه‌های مشترک بزرگ در حوزه‌های اقتصادی، انرژی، حمل و نقل و بشردوستانه بین دو طرف در حال اجرا است، تصریح کرد: «روابط و شراکت راهبردی و جامع روسیه و چین، در بالاترین سطح خود به سر می‌برند».

 

طبق این گزارش، پوتین ضمن اشاره به توسعه روابط بین روسیه و چین در سال‌های اخیر، گفت که این امر به‌وسیله تعاملات سازنده و بسیار خوب حزب «روسیه متحد» و حزب «کمونیست» چین ممکن شده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، پوتین همچنین ابراز اطمینان کرد که در این نشست، «مذاکرات شما نیز معنادار و سازنده خواهد بود و ملاحظات و ایده‌هایی که بیان کردید به تقویت بیشتر همکاری‌های ثمربخش روسیه و چین کمک خواهد کرد».

 

پیش از این نیز نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم چین گفته بود که پکن آماده است تا با فدراسیون روسیه در حوزه‌های امنیتی و حفظ ثبات راهبردی همکاری کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار