اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

سخنگوی گردان‌های قسام: غزه باتلاق سربازان و فرماندهان رژیم صهیونیستی خواهد بود /نابودی ۲۲ جنگ‌افزار دشمن

سخنگوی گردان‌های قسام: غزه باتلاق سربازان و فرماندهان رژیم صهیونیستی خواهد بود /نابودی ۲۲ جنگ‌افزار دشمن سخنگوی گردان‌های قسام در سخنانی اعلام کرد که نتانیاهو و فرماندهان جنگی ارتش رژیم صهیونیستی در پایان این جنگ به زانو درخواهند آمد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی گردان‌های قسام گفت: دشمن در روز‌های گذشته و پس از ۲۰ روز آمادگی جنگی، تحرکات زمینی خود را در چندین محور نوار غزه آغاز کرد.

ابوعبیده افزود: دشمن نفوذ زمینی را با تکیه بر سیاست زمین سوخته و تخریب فراوان از طریق بمباران زمینی، هوایی و دریایی انجام داد.

وی ادامه داد: مبارزان ما توانستند در تمامی نقاط پیشروی با دشمن درگیر شوند و تاکنون ۲۲ جنگ‌افزار آن را با خمپاره‌های ضدزره «یاسین» هدف قرار دادند.

ابوعبیده گفت: ما برای نخستین بار در این نبرد بمب‌هایی که از فاصله صفر با تانک‌ها استفاده می‌شوند را به کار گرفتیم. ما توانستیم تعداد زیادی از سربازان دشمن را در جریان درگیری‌ها به هلاکت رسانده یا زخمی کنیم. توپخانه و موشک‌ها نیز مقابله را ادامه می‌دهند.

وی افزود: نیروی دریایی قسام توانست با استفاده از اژدر هدایت‌شونده «عاصف» حملاتی را علیه اهداف آبی دشمن در مقابل سواحل غزه به انجام برساند. ما برای اولین بار در این نبرد از اژدر هدایت‌شونده عاصف علیه اهداف آبی استفاده کردیم.

ابوعبیده گفت: عملیات دفاعی ما ادامه دارد و چیز‌های زیادی در اختیار داریم. غزه گورستان دشمن و باتلاق سربازان و فرماندهان سیاسی و نظامی آن خواهد بود.

وی ادامه داد: به نتانیاهو و فرماندهان جنگی وی اعلام می‌کنیم که آنان در پایان جنگ به زانو درخواهند آمد و حمله به غزه پایان سیاسی آنان خواهد شد.

ابوعبیده گفت: از تمامی نظامیان و مبارزان با شرافت امت می‌خواهیم که فرصت را غنیمت بشمارند و در این نبرد شرکت کنند.

وی ادامه داد: روایت دشمن در مورد آزادسازی یکی از اسرا را رصد کردیم. ما دستیابی آنان به هرکدام از اسرایی که در اختیار قسام هستند را رد می‌کنیم.

ابوعبیده گفت: این اتفاق اگر درست باشد، می‌تواند در درگیری با گروه‌های انفرادی به وقوع پیوسته باشد، زیرا برخی اسرا در اختیار ساکنان غزه هستند.

وی در ادامه افزود: به میانجی‌گران گفتیم که در راستای تمایلمان برای عدم نگهداری از برخی اسرای خارجی، در روز‌های آینده این افراد را آزاد خواهیم کرد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار