محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

سرما از جمعه مهمان تهران می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان در بعضی ساعت‌ها ابری و همراه با وزش باد، گاهی همراه با بارش باران به‌ویژه در نیمه‌شمالی و غربی پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، با گذر متناوب زبانه سامانه بارشی طی سه روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمانی نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها ابری و همراه با وزش باد، گاهی همراه با بارش باران به‌ویژه در نیمه‌شمالی و غربی پیش‌بینی می‌شود. طی این مدت رخداد رگبار و رعد و برق به‌ویژه در نواحی شمال غربی دور از انتظار نیست.

 

با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از جمعه تا یکشنبه (۱۲ تا ۱۴ آبان ١۴٠٢) آسمان استان اغلب ابری همراه با مه رقیق به‌ویژه در نیمه‌شمالی و در بعضی ساعت‌ها بارش باران به‌ویژه در نیمه‌شمالی و غربی، گاهی وزش باد نسبتا شدید و رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود و رخداد بارش تگرگ در نواحی مستعد کوهستانی و بارش برف در قله‌ها دور از انتظار نیست.

 

از جمعه تا دوشنبه (۱۲ تا ۱۵ آبان) روند کاهش نسبی دما در سطح استان به‌ویژه در نیمه‌شمالی و از شنبه شب تا دوشنبه شب در ارتفاعات رخداد یخبندان موقت سطح زمین پیش‌بینی می‌شود.

 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا( ۱۱ آبان) نیمه‌ابری تا ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و در روز جمعه ( ۱۲ آبان) نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها ابری، گاهی افزایش باد با احتمال رگبار باران و از بعد از ظهر کاهش ابر با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه‌های فیروزکوه و فیروزکوه آلودگی-امین‌آباد با کمینه دمای ۴ درجه سانتیگراد، خنک‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است./ فارس

ارسال نظر