واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد

مصوبه کمیسیون تلفیق برای ممانعت از گرانی بلیت قطار

مصوبه کمیسیون تلفیق برای ممانعت از گرانی بلیت قطار عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: در برنامه هفتم توسعه پیش بینی کرده‌ایم که قیمت بلیت حمل و نقل ریلی مسافر افزایش نداشته باشد اما به جهت حمایت از شرکت راه آهن و شرکت‌های خدمات رسان دولت منابع جبران زیان آنها را در بودجه سنواتی پیش بینی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در تشریح مصوبات مواد ارجاعی برنامه هفتم توسعه به کمیسیون تلفیق، گفت: در بررسی ماده 56 برنامه هفتم توسعه که به حوزه ترانزیت، حمل و نقل، توسعه حمل و نقل‌ها و لزوم توسعه حمل و نقل ریلی در حوزه بار و مسافر اختصاص دارد مصوباتی را داشتیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه کریدورها یکی از موضوعات بسیار جدی است که تا کنون مغفول واقع شده، ادامه داد: در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه به جهت توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل ریلی اجازه داده شد پس از تامین نیازها از تولیدات داخل کسری موجود با واردات لوکوموتیو با عمر 15 سال تامین شود.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با تاکید بر اینکه حمل و نقل ریلی مسافر یکی از دغدغه‌های مردم است ، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه پیش بینی کرده ایم که قیمت بلیط حمل و نقل ریلی مسافر افزایش نداشته باشد اما به جهت حمایت از شرکت راه آهن و شرکت‌های خدمات رسان دولت منابع جبران زیان آنها را در بودجه سنواتی پیش بینی کند.

یوسفی با اشاره به اینکه در زمینه توجه به نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای، نقش کشور در ترانزیت بین المللی و استفاده از ظرفیت‌ها، توسعه بنادر شمال و جنوب کشور داشتیم، ادامه داد: 5 هزار و 800 کیلومتر نوار ساحلی داریم اما متاسفانه کمتر از 9 درصد جمعیت کشور در آن ساکن هستند، در برنامه هفتم توسعه امتیازات و معافیت های خاص، اختصاص زمین و موضوعات حمایتی در سواحل خصوصا سواحل جنوبی و پسکرانه‌ها در نظر گرفته شود.

یوسفی تصریح کرد: در حمایت از رشد صنعت هوایی برای حمایت از شرکت های فعال در صنعت هوایی، تقویت سازمان هواپیمایی کشور به جهت لزوم تبدیل شدن به هاب منطقه و جذب پروازهای منطقه ای، توسعه فرودگاه‌ها خصوصا شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) علاوه بر پیش بینی منابع استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی و خارجی در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه بنادر این ظرفیت را ایجاد کرده ایم تا شرکت‌های داخلی و خارجی سرمایه گذاری کنند و به این سمت حرکت کنیم تا صنایع آب‌بر را در سواحل و پس کرانه ها ایجاد کنیم، عنوان کرد: در حوزه حمل و نقل تصمیمات خوبی از جمله مدیریت واحد و ایجاد ستاد ملی ترانزیت به منظور توسعه راه‌های مواصلاتی، نوسازی و بهسازی جاده ها گرفته شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: معادن بزرگ که بیش از یک میلیون تن محصول در سال استخراج می‌کنند را مکلف کردیم تا 1 و نیم درصد از سود خالص خود را به توسعه راه‌های روستایی و شهرهای کمتر توسعه یافته پیرامونی خود اختصاص دهند.

نماینده مردم اهواز با تاکید بر اینکه متاسفانه 45 درصد از راه های اصلی کشور که 34 هزار کیلومتر دارد دچار آسیب هستند و باید بهسازی شوند، عنوان کرد: تمام تلاش ما بر این بوده تا علاوه بر ایجاد فضا برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی با نگاه متوازن به حوزه ترانزیت بتوانیم طی 5 سال به اهداف خود برسیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار