سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

فرمانده میدانی حزب‌الله: آماده تصرف الجلیل هستیم

فرمانده میدانی حزب‌الله: آماده تصرف الجلیل هستیم یک فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از فرماندهان میدانی حزب الله لبنان در دیدار هیئت رسانه‌ای ایران با تشریح آخرین وضعیت جبهه مقاومت در مواجهه با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: حزب الله لبنان درباره دفاع از فلسطین خود را مکلف به حضور در میدان می‌داند و هم‌اکنون ما در میدان هستیم که بگوییم فلسطین تنها نیست.

وی با اشاره به مرز ۷۰ کیلومتری لبنان با سرزمین‌های اشغالی، گفت: ما اکنون در پشت مرز آماده نبرد همه‌جانبه هستیم؛ یکی از اهداف صریح و روشن ما این بود که رژیم صهیونیستی را متوجه شمال کنیم تا بخشی از نیرو‌ها و انرژی‌شان را از غزه به سمت ما بفرستند و این مهم محقق شده است.
این فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.

وی گفت: اکنون در جریان درگیری با صهیونیست‌ها هستیم و برخی تجهیزات و تکنولوژی‌ها و البته نیروهایشان را حذف کرده‌ایم.

این فرمانده حزب‌الله تصریح کرد: ما با تمام توان آماده هستیم؛ ورود به سرزمین‌های اشغالی و تصرف کامل منطقه الجلیل را هم تمرین کرده و برای آن طراحی داریم و منتظر دستور هستیم.

وی گفت: تمامی موقعیت‌های استقرار گنبدآهنین را شناسایی کرده‌ایم و در روز مبارزه به همه آن‌ها شلیک خواهیم کرد؛ فکر می‌کردند مرکاوا را نمی‌توانیم بزنیم، ولی اکنون به فن‌آوری و ابتکاری رسیده‌ایم که این تانک را در دو مرحله با موشک کورنت منفجر می‌کنیم. اگر جنگ به‌معنای تهاجم زمینی ما شروع شود تانک‌های مراکاوا باید پنهان شوند.

این فرمانده حزب الله گفت: اگر دستور دریافت کنیم به همه ناو‌هایی که اخیراً از رژیم صهیونیستی حمایت کرده و یا برای دفاع از آن‌ها خودنمایی کرده‌اند، شلیک خواهیم کرد. اینکه چگونه و با چه سلاحی شلیک خواهیم کرد را نمی‌گوییم، چون هر وقت لازم باشد همه خواهند دید.

وی گفت: اکنون به هر کنشی از سوی صهیونیست‌ها واکنش سریع نشان می‌دهیم و اخیراً یک پهپادشان را هم ساقط کردیم. / تسنیم

ارسال نظر
captcha