بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

چند درصد از خانه های کشور گازکشی شده است؟

با نگاهی گذرا به پیشینه تولید و گازرسانی در سطح کشور در قبل از انقلاب و 30 سال پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گام‌های بسیار بزرگی در این راستا برداشته شده است. به طور نمونه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۵۱هزار خانوار تحت پوشش گاز طبیعی قرار داشتند که هم‌‌اکنون حدود ۱۴میلیون خانوار از این نعمت بهره‌مند می‌باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از شاخص‌های نشانگر نقش و اهمیت گاز طبیعی در اقتصاد ملی می‌توان به گازرسانی به شهرها و روستاها در اقصی‌نقاط میهن اسلامی اشاره کرد، به گونه‌ای که در سال‌های پیش از انقلاب در سراسر کشور تنها 5 شهر و یک روستا گازرسانی شده بود. در حالی که هم‌اکنون حدود 700شهر و 6600 روستا به شبکه عظیم گازرسانی کشور پیوسته‌اند.


مقایسه عملکرد شاخص‌های کلیدی مربوط به شرکت ملی گاز ایران به تفکیک هر شاخص نشانگر حداقل به صورت میانگین رشد حدود ۱۰درصدی در تمامی زمینه‌ها می‌باشد. محمود آستانه روز دوشنبه در فریدونشهر در گفتگویی با ایرنا افزود: وزرات نفت تلاش میکند به تدریج و در قالب برنامه زمانبندی شده گازرسانی به خانوارهایی که از این نعمت محروم هستند را اجرایی کند.


وی اضافه کرد : تا پایان برنامه ششم توسعه روزانه باید یک میلیارد و 200 میلیون مترمکعب گاز در کشور تولید شود، دولت برای بیش از یکهزار و 900 روستای فاقد گاز در کشور برنامه دارد و بزودی این تعداد روستاهای کشور هم گازدار میشوند.


وی با بیان این که همه دولتها در تکمیل شبکه گازرسانی خدمات موثری انجام دادند، اظهارداشت: این امر در دولت یازدهم وضعیت بهتری داشته است به طوری که به 14 هزار روستا گازرسانی شده است و به دنبال آن هستیم که این آمار افزایش پیدا کند.

 

آستانه تامین زیرساختهای اولیه در روستاها را در جلوگیری از مهاجرت ساکنان آنها موثر دانست.


این مسوول وزارت نفت با بیان این که در بحث تامین انرژی کشور با مشکل مواجه هستیم، افزود: انرژی در سراسر جهان بسیار گران است از این رو در بسیاری از کشورها تنها از یک نوع انرژی استفاده میشود اما در ایران از چند انرژی بهره مند هستیم، این فراوانی خوب است اما نیاز به ساماندهی داریم تا هزینه ها متعادل شود.


به گفته وی برنامه وزارت نفت گازرسانی به تمامی روستاهای بالای 20 خانوار در کشور است.

 

بر اساس آمار موجود، اکنون 62 هزار روستا در کشور وجود دارد که از این تعداد 39 هزار روستا دارای جمعیتی بیشتر از 20خانوار هستند که تا کنون به بیش از 99.5 درصد مناطق شهری و 82 درصد از مناطق روستایی کشور گازرسانی شده است.


مشاور وزیر نفت با ابراز خرسندی از حضور در بین مردم روستاهای دورافتاده استان اصفهان افزود: سلام گرم وزیر نفت را به مردم فریدونشهر ابلاغ و بابت تاخیر در گازرسانی به روستاهای محروم این منطقه از آنان عذرخواهی میکنیم.


آستانه با بیان اینکه دولتها خادم مردم هستند، افزود: گازرسانی به روستاهای فریدونشهر باید زودتر اجرایی می شد اما به دلیل برخی پیچ و خم ها و هزینههای بالا امکان آن وجود نداشت.


آستانه بیان کرد : پیمانکار ایستگاه و ساختمان طرح گازرسانی مشخص شده است که از امروز کار خود را آغاز می کند و پیمانکارخط انتقال و شبکه نیز به زودی توسط شرکت گاز استان مشخص خواهد شد.

 

به گفته وی میانگین هزینه گازرسانی به روستاها از 30 میلیون ریال تا 200 میلیون ریال برای هر خانوار است که از محل محل بند ق تبصره 2 بودجه و تامین اعتبار وزرات نفت و جایگزینی فرآورده های نفتی تامین خواهد شد.


آستانه روز گذشته به منظور شرکت در آیین کلنگزنی طرح گازرسانی به هفت روستاهای پیشکوه فریدونشهر سفر کرد.


در این طرح به هفت روستای زرد فهره، سکان، اسلام آباد موگویی، مزرعه سیب، مزرعه میر، راچه و کرچان از توابع شهرستان فریدونشهر با شبکه ای به مسافت 40 کیلومتر و با اعتبار افزون بر 60 میلیارد ریال گازرسانی می شود.


منطقه پیش کوه فریدونشهر در مجموع متشکل از 22 روستا است که بر اساس این طرح در فاز اول به هفت روستا از خوشه اسلام آباد و در گام دوم به پنج روستا گازرسانی خواهد شد. به گفته مسوولان، این طرح از ظرفیت مازاد خط لوله شرکت گاز استان لرستان از روستای فرسش برای مناطق محروم فریدونشهر فراهم شده است.


منطقه پیشکوه و پشتکوه فریدون‌شهر از مناطق کوهستانی و سردسیر غرب استان اصفهان است که به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه زاگرس و سخت گذر بودن تاکنون از نعمت گاز بیبهره بوده‌اند.

ارسال نظر