بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

بلینکن: برای ادامه تلاش‌ها به خاورمیانه بازمی‌گردم

بلینکن: برای ادامه تلاش‌ها به خاورمیانه بازمی‌گردم وزیر خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه با بیان اینکه اولین دسته از اتباع خارجی از جمله آمریکایی‌ها غزه را ترک کردند، گفت که روز جمعه بار دیگر به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه درباره سفر مجدد به فلسطین اشغالی گفت: «جمعه آتی برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک به خاورمیانه بازخواهم گشت».

 

بلینکن با بیان اینکه اولین دسته از اتباع خارجی از جمله آمریکایی‌ها غزه را ترک کردند، مدعی شد: «ما مجبور نیستیم بین دفاع از اسرائیل و کمک به غیرنظامیان فلسطینی یکی را انتخاب کنیم».

 

از سوی دیگر وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بلینکن در تل‌آویو درباره تلاش‌ها برای محافظت از آمریکایی‌ها در اسرائیل، کرانه باختری و غزه، و آزادی گروگان‌ها بحث خواهد کرد».

 

این وزارتخانه درباره دیگر اهداف سفر بلینکن به فلسطین اشغالی گفت: «او در اسرائیل درباره افزایش حجم کمک‌های بشردوستانه ورودی به غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها گفتگو خواهد کرد».

 

بامداد چهارشنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، روز جمعه به فلسطین اشغالی می‌رود تا با مقامات رژیم موقت صهیونیستی دیدار کند. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار