واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

بلینکن بار دیگر به فلسطین اشغالی می‌رود

وزیر خارجه آمریکا برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، روز جمعه به فلسطین اشغالی می‌رود تا با مقامات رژیم موقت صهیونیستی دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.

 

پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از منابع آمریکایی و صهیونیستی نوشت که سفر بلینکن روز جمعه انجام می‌شود که حین آن قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس و دیگر مقامات آن دیدار داشته باشد.

 

شامگاه سه‌شنبه بود که فعالان ضد جنگ آمریکایی هنگام حضور وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع سنا، دست‌های آغشته به خون خود را بالا برده و اعتراض خود را از حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه ابراز داشتند. (جزئیات بیشتر)

 

حمایت بی چون و چرای آمریکا از رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که وزارت بهداشت فلسطین عصر امروز خبر داد که در جریان بمباران اردوگاه جبالیا، تا این لحظه بیش از ۱۰۰ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

 

رژیم صهیونیستی پیش از این هم، در اواخر مهر ماه گذشته، با بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه، فاجعه بزرگی را رقم زد. «اشرف القدره» خبر داد ه بود که در جریان بمباران بیمارستان المعمدانی توسط جنگنده‌های صهیونیستی بیش از ۱۰۰۰ نفر به شهادت رسیده و یا زخمی شده‌اند.

 

جنبش مقاومت حماس، از روز هفتم اکتبر عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرده است. صهیونیست‌ها در پاسخ اقدام به انجام حملات هوایی سنگین کرده و علیه غزه اعلام محاصره کامل کرده‌اند. عملیات رژیم صهیونیستی در غزه تا کنون به شهادت بیش از هشت هزار نفر از جمله صدها زن و کودک منجر شده است. حملات رژیم صهیونیستی با حمایت همه جانبه آمریکا همراه شده است./ فارس

ارسال نظر