رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حماس: پیامدهای طوفان الأقصی به همه کشورها گسترش خواهد یافت

حماس: پیامدهای طوفان الأقصی به همه کشورها گسترش خواهد یافت یکی از رهبران جنبش حماس در خارج تأکید کرد که پیآمدهای عملیات طوفان الأقصی تنها منحصر به غزه نخواهد بود بلکه به همه کشورها گسترش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «علی برکه» از رهبران جنبش حماس در خارج گفت که ملت فلسطین با بمب‌های مدرن آمریکا قتل عام می‌شوند.

 

برکه در مصاحبه با وبگاه «المسیرة» گفت: «ما وارد دوره مقاومت شده‌ایم و رژیم صهیونیستی به سمت نابودی پیش می‌رود و کشورهای سازشکار نیز بایستی در سیاست‌های خود تجدیدنظر کنند».

 

وی افزود که مقاومت از مسجدالأقصی و عزت امت عربی دفاع می‌کند.

 

این رهبر حماس به نیروهای مسلح یمن که اقدام به مداخله برای حمایت از مقاومت فلسطین کرده‌اند، درود فرستاد و گفت: «زمانی که موشک‌ها و پهپادها از یمن شلیک می‌شوند، حاوی این پیام است که یمن هرگز ملت فلسطین را تنها نخواهد گذاشت».

 

وی همچنین تأکید کرد که دشمن صهیونیستی تنها زبان زور و مقاومت را می‌فهمد و عملیات طوفان الأقصی باب آزادسازی (سرزمین فلسطین) را گشود و امکان شکست رژیم صهیونیستی به واقعیت تبدیل شده سات./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار