فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

ابوعبیده: طوفان الاقصی میخ آخر را بر تابوت اسرائیل زد

ابوعبیده: طوفان الاقصی میخ آخر را بر تابوت اسرائیل زد سخنگوی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس ضمن تقدیر از نقش ایران و محور مقاومت در حمایت از مقاومت فلسطین، گفت که «نبرد طوفان الاقصی شعله آزادسازی فلسطین را روشن کرد و میخ آخر را بر تابوت دشمن اشغالگر صهیونیستی زد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام در نخستین سخنرانی تصویری خود پس از گذشت ۴۷۱ روز از نبرد طوفان الاقصی و اعلام رسمی آتش‌بس، پیروزی غزه بر دشمن صهیونیستی را به ملت فلسطین، اسرا، امت اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان تبریک گفت.

وی تصریح کرد: نبرد طوفان الاقصی شعله آزادسازی فلسطین را روشن کرد و میخ آخر را بر تابوت دشمن اشغالگر صهیونیستی زد.

ابوعبیده گفت: ملت ما در راه سرزمین و مقدساتش، شهدای زیادی را تقدیم کرد و خون آنان هرگز هدر نخواهد رفت. نبرد طوفان الاقصی از مرز‌های غزه آغاز شد، اما منطقه و معادلات آن را تغییر داد.

وی اضافه کرد: این نبرد ضربات اقتصادی سنگینی به دشمن وارد کرد و موجب محاصره و انزوای آن شد و چهره حقیقی رژیم صهیونیستی را برای دنیا آشکار کرد.

ابوعبیده تأکید کرد نبرد طوفان الاقصی این پیام را به جهان رساند که این رژیم اشغالگر یک دروغ بزرگ است و این تأثیرات بزرگی بر منطقه خواهد داشت.

سخنگوی القسام افزود: در حالی که ما ضربات خود را به نیرو‌های دشمن وارد می‌کردیم، دشمن با زشتی تمام، روش‌های جدیدی از وحشیگری و خشونت را علیه مردم ما به کار گرفت.

ابوعبیده اضافه کرد: ما در کنار تمامی گروه‌های مقاومت، به صورت متحد و هماهنگ در هر نقطه از نوار غزه جنگیدیم و ضربات مهلکی به دشمن وارد کردیم.

سخنگوی گردان‌های القسام خاطرنشان کرد: مجاهدان ما تا آخرین لحظات نبرد با شجاعت و دلیری بی‌نظیری جنگیدند، در حالی که در شرایطی به ظاهر غیرممکن می‌جنگیدیم.

سخنگوی القسام اضافه کرد: عظمت این نبرد در این است که رهبران آن، از جمله هنیه، العاروری و السنوار، پیشاپیش کاروان‌های شهدا قرار گرفتند.

وی همچنین گفت: دستیابی به توافقی برای توقف تجاوز و جنگ دشمن صهیونیستی علیه مردم ما، ماه‌ها و حتی از آغاز تجاوز، هدف ما بوده است.

سخنگوی شاخه نظامی حماس افزود: ما و گروه‌های مقاومت، پایبندی کامل خود به توافق آتش‌بس را اعلام و تاکید می‌کنیم که این امر منوط به پایبندی دشمن است.

ابوعبیده از مجاهدان عراقی و یمنی تقدیر و تشکر کرد و گفت: ما به مقاومت اسلامی در عراق که مرز‌های اشغالگر را درنوردیدند، درود می‌فرستیم. ما به‌طور ویژه از برادرانمان در انصارالله یمن و همرزمانمان در حزب‌الله لبنان که هزینه‌های سنگینی در نبرد ما پرداختند، تشکر می‌کنیم.

ابوعبیده با اشاره به عملیات‌های «وعده صادق» همچنین از ایران تقدیر و تشکر کرد و گفت: ما از برادرانمان در جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت همیشگی و مشارکت در این نبرد تاریخی، درود می‌فرستیم و از آنها تشکر می‌کنیم.

وی تصریح کرد: طوفان الاقصی رژیم اشغالگر را به عنوان موجودیتی وحشی و جنایتکار نشان داد که طرد شده و رهبران و نظامیان آن به عنوان جنایتکاران جنگی تحت تعقیب عدالت هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار