جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

پرواز پهپاد‌های آمریکایی بر فراز غزه

پرواز پهپاد‌های آمریکایی بر فراز غزه سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گزارش‌های رسانه‌ای درباره پرواز پهپاد‌های آمریکایی بر فراز غزه را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 03
کد خبر: ۲۱۱۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گزارش‌های رسانه‌ای درباره پرواز پهپاد‌های آمریکایی بر فراز غزه را تأیید کرد.

پاتریک رایدر گفت که آمریکا پهپاد‌های غیرمسلح خود را بر فراز غزه به پرواز درآورده و در حال ارائه کمک و راهنمایی به اسرائیل است.

خبرگزاری رویترز پیش از این گزارش داد پهپاد‌های شناسایی آمریکا برای کمک به شناسایی محل نگهداری اسرا در حال پرواز بر فراز غزه هستند.

خبرگزاری «رویترز» روز گذشته به نقل از دو مقام آمریکایی مدعی شد ایالات متحده پهپاد‌های شناسایی (جاسوسی) را بر فراز غزه برای کمک به جمع‌آوری اطلاعات درباره مکان حضور «گروگان‌های» حماس به پرواز درآورده است. یکی از مقام‌های مذکور گفت پرواز‌های این پهپاد‌ها بیش از یک هفته پیش آغاز شد.

تعدادی آمریکایی در بین اسرایی هستند که جنبش حماس در پی عملیات «طوفان الاقصی» در اختیار دارد. این گزارش در حالی است که «آنتونی بلینکن» وزیرخارجه آمریکا که امروز وارد فلسطین اشغالی شد، قبل از عزیمت گفت تمرکز اصلی سفر او «آزادی همه گروگان‌ها در غزه» خواهد بود.

شبکه «راشا تودی» هم در همین خصوص گزارش داد پهپاد‌های آمریکایی برای اولین بار بر فراز غزه برای جستجوی «گروگان‌ها» پرواز می‌کنند.

به گفته «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر، شمار نظامیان کشته‌شده صهیونیست از آغاز طوفان‌الاقصی به ۳۳۲ نفر رسیده و شمار ربوده‌شدگان (اسرا) ۲۴۲ نفر است.

رویترز پیش‌تر گزارش داد قطر بیش از سه هفته است که به دیپلماسی پشت پرده با هدف ترویج صلح و تضمین آزادی بیش از ۲۰۰ اسیر در بازداشت حماس، ادامه داده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار