اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

تغییرات نرخ دلار تا پایان سال

به گفته کارشناسان، آنچه که از ارزیابی بازار ارز در طول هفته‌های گذشته می‌توان به دست آورد آن است که دولت توانسته لااقل برای کوتاه مدت نرخ ارز را کنترل کند و صرف این مسئله برای اقتصاد کشور می‌تواند به عنوان عاملی تاثیرگذار مطرح شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 06
کد خبر: ۲۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛ با توجه به ثبات نسبی شکل گرفته در بازار ارز، این تصور که این بازار در ماه‌های منتهی به پایان سال با شوک قیمتی خاصی رو به رو می‌شود، سخت است و پیش‌بینی می‌شود ثبات نسبی اخیر فعلا حفظ شود.

در این باره محمدرضا انصاری - نایب رییس اتاق بازرگانی ایران - پیش‌بینی کرد که ثبات نسبی نرخ ارز همچنان ادامه خواهد داشت و با توجه به مدیریت صورت گرفته می‌توان انتظار داشت که روال کار به همین ترتیب ادامه پیدا کند و در دل این ثبات نسبی، فعالان اقتصادی بتوانند برای آینده کاری خود برنامه‌ریزی کنند.

به اعتقاد کارشناسان، دولت فعلا و در طول ماه‌های گذشته به خوبی توانسته تقاضا برای ارز را کنترل کند و این امر خود را در ایجاد ثبات نسبی در بازار نشان داده است. اگر همین روال حفظ شود و ظرفیت صادراتی نیز به طور کامل مورد استفاده قرار گیرد، می‌توان انتظار داشت که لااقل برای بخشی از فشارهای اقتصادی ایجاد شده در ماه‌های اخیر راه حل‌هایی پیدا شود.

ارسال نظر