ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

اطلاعیه معاونت امور زنان درباره موضوع بازگشت گشت خودرویی حجاب

اطلاعیه معاونت امور زنان درباره موضوع بازگشت گشت خودرویی حجاب روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که سخنان منتشر شده از انسیه خزعلی در حاشیه جلسه هیئت دولت پیرامون بازگشت گشت خودرویی حجاب، تحریف شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خبری در برخی رسانه‌های کشور درباره مصاحبه معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه جلسه هیئت دولت منتشر شده که تحریف شده و صحیح آن از این قرار است: دکتر خزعلی در پاسخ به سوال خبرنگاری که عنوان کرد آیا شنیده‌اید که به دستور رئیس جمهوری گشت ارشاد مجدداً به خیابان‌ها آمده است؟ اظهار کرد "خیر دستور را من نشنیدم، ما دستگاه اجرایی نیستیم و این موضوع را باید از مسئولان وزارت کشور (که نیروی اجرایی هستند) بپرسید".

این اطلاعیه می‌افزاید: از رسانه‌های محترم کشور درخواست می‌شود که رعایت اصل صحت و اصالت خبر و حفظ امانت داری را در نقل اخبار سرلوحه کار خود قرار دهند.

همچنین انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در صفحه توییتر خود با انتشار ویدئوی سخنانش در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر بازگشت گشت خودرویی حجاب به دستور رئیس جمهوری، نوشت: چقدر برخی رسانه ها نیاز به اخلاق و امانت‌داری دارند! دیروز در جواب خبرنگار که پرسید شنیده‌اید گشت ارشاد به دستور رئیس‌جمهور راه‌اندازی شده گفتم خیر دستور را نشنیدم، ما دستگاه اجرایی نیستیم، باید از وزارت کشور(که دستگاه اجرایی‌ است) بپرسید اما تیتر و خبری که در رسانه‌ها رفت چه بود؟!

 روز گذشته خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت از انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری درباره بازگشت گشت‌های خودرویی حجاب به دستور رئیس جمهوری سوال کردند که او پاسخ داد "من این دستور را نشنیدم". این پاسخ در برخی رسانه‌ها با تیتر "تکذیب بازگشت گشت خودرویی حجاب به دستور رئیسی"، منتشر شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار