قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

رسانه کنگره آمریکا: بعید است مذاکره‌ای با ایران اتفاق بیفتد

رسانه کنگره آمریکا: بعید است مذاکره‌ای با ایران اتفاق بیفتد یک رسانه وابسته به کنگره آمریکا در گزارشی روز دوشنبه نوشته بعید است مذاکره‌ای میان ایران و آمریکا اتفاق بیفتد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک پایگاه خبری وابسته به کنگره آمریکا گزارش داده مخالفان و موافق دیپلماسی با ایران هر دو معتقدند بعید است مذاکره‌ای با ایران اتفاق بیفتد.

 

به نوشته وبگاه خبری «هیل»، مخالفان مذاکره با ایران می‌گویند نشستن سر میز مذاکره با ایران خیلی زود است. آنها به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار می‌دهند تعامل با ایران می‌تواند از فشارها علیه تهران بکاهد.

 

این رسانه با اشاره به چرخش ناگهانی سیاست ترامپ در قبال کره شمالی، رویکرد او در قبال کشورهای مختلف و تمایلش برای برقراری روابط با آنها را غیرقابل پیش‌بینی توصیف کرده، اما نوشته با حضور «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا و «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، امیدواری‌های اندکی برای گشایش در رابطه با ایران وجود دارد.

 

«باربارا اسلاوین»، تحلیلگر مسائل بین‌المللی می‌گوید: «برای من، به ویژه با بودن پامپئو و بولتون در سمت‌های فعلی باور به اینکه گفت‌وگویی اتفاق بیفتد بسیار دشوار است. بسیار مهم است هر کاری که می‌توان برای کاستن از تنش‌ها انجام داد، انجام شود.»

 

رسانه‌های کشورهای غربی بعد از اجلاس سران کشورهای گروه ۷ که هفته گذشته در شهر بیاریتز فرانسه برگزار شد بار دیگر مسئله احتمال مذاکره میان ایران و آمریکا را پیش کشیده‌اند.

 

منشأ این گمانه‌زنی‌ها ابراز تمایل «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا است که در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور فرانسه برای دیدار با رئیس‌جمهور ایران ابراز تمایل کرد.

 

جمهوری اسلامی ایران با یادآوری اینکه آمریکا با خروج از برجام میز مذاکره را ترک و تحریم‌ها را علیه ملت ایران احیا کرده، مذاکره با واشنگتن را رد کرده است.

 

«رو کانا»، نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیای آمریکا که اخیراً طرحی برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ طراحی کرده بود نیز درباره احتمال مذاکره با ایران تأیید کرد.

 

او گفت: «من امیدوار به راه حل دیپلماتیک هستم، ولی آنچه که نمی‌بینیم رهبری آمریکا است. شاهد بودیم که ماکرون می‌خواست رهبری دنیای آزاد را به عهده بگیرد، اما این کشور توانی برای انجام این کار ندارد. با آنکه او وزیر خارجه ایران را دعوت کرد، از نظر من تا وقتی که رئیس‌جمهور آمریکا مشارکت نکند، هیچ کاری نمی‌توان انجام داد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار