ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تنها راه نجات استقلال چیست؟

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: استراماچونی هرقدر هم که تلاش کند وقتی مدیریت باشگاه نمی‌تواند شرایط حرفه‌ای را برایش فراهم کند چه‌کار می‌تواند انجام دهد؟
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید مراغه‌چیان، کاپیتان سال های دور استقلال می‌گوید کسانی این روز‌ها برای باشگاه تصمیم می‌گیرند که قبلاً هزار و یک مشکل داشته‌اند.

 

استقلال مقابل فولاد هم مساوی کرد نظر شما چیست؟

من معتقدم استقلال افتضاح بازی کرد. چه در بازی اول مقابل ماشین‌سازی چه مقابل فولاد. خداوکیلی استقلال با تاریخچه‌ای که دارد باید این‌طوری بازی کند؟ اوضاع تیم به‌هم ریخته است و البته من مقصر این شرایط را کادر فنی نمی‌دانم.

 

اگر استراماچونی مقصر نیست پس چه کسی مقصر است؟

استراماچونی هرقدر هم که تلاش کند وقتی مدیریت باشگاه نمی‌تواند شرایط حرفه‌ای را برایش فراهم کند و امکانات در اختیارش بگذارد چه‌کار می‌تواند انجام دهد؟ او یک حرفه‌ای است و وقتی ساختار باشگاه را می‌بیند نمی‌تواند کار کند.

 

یعنی مشکل از مدیریت باشگاه است؟

هم مدیریت و هم کسانی که در تصمیمات باشگاه تأثیرگذار هستند. متأسفانه یکسری از افراد که سال‌ها قبل مشکلاتی داشته‌اند و در پرونده‌شان ماجرا‌های مشکلات سال ۷۷ در کره‌جنوبی و یا جلیقه نجات هواپیما و... دیده می‌شود در تصمیمات باشگاه اثرگذار هستند. من نمی‌خواهم مسائل را باز کنم، ولی به حاشیه‌سازان استقلال هشدار می‌دهم اگر دست از ایجاد مشکل و تخریب استقلال بر ندارند پرونده‌شان را رو خواهم کرد تا هواداران خوب استقلال بدانند چه کسانی دارند در تیم حاشیه درست می‌کنند.

 

گویا دل پری از وضعیت تیم دارید؟

چرا نداشته باشم؟ تمام جوانی و عمرم را در استقلال گذاشته‌ام حالا یکسری آدم که به ظاهر استقلالی هستند بخواهند تیم را تضعیف کنند؟ مدتی قبل راهی دفتر باشگاه شدم تا با مسئولان تیم صحبتی داشته باشم و اگر لازم بود بتوانم کمکی به حل برخی مشکلات کنم، اما اصلاً مرا به باشگاه راه ندادند. می‌خواهم بگویم شما چه‌کاره هستید که مرا به باشگاه راه ندهید؟ من مراغه‌چیان هستم، شما چه کسی هستید؟ شما‌ها فقط برای منافع خودتان کار می‌کنید و به استقلال توجهی ندارید. استقلال متعلق به پیشکسوتان است و مادر نزاییده کسی بخواهد برای بزرگان تیم که سال‌ها برای آبی‌ها زحمت کشیده‌اند مشکل ایجاد کند.

 

فکر می‌کنید استقلال چه‌کار کند مشکلش حل می‌شود؟

به‌نظرم اگر فتحی از استقلال برود اوضاع درست می‌شود. من قصد بی‌احترامی به مدیرعامل استقلال را ندارم، ولی معتقدم او در کار مدیریتی ضعیف است و نمی‌تواند تیم بزرگی، چون استقلال را هدایت کند و او با رفتنش کمک زیادی به استقلال خواهد کرد. استقلال مدیر ورزشی می‌خواهد مثل پرسپولیس که از یک پیشکسوت خود به‌عنوان مدیر استفاده کرده است. استقلال هم باید از بین بزرگان و پیشکسوتان تحصیلکرده خود یکی را به‌عنوان مدیرعامل انتخاب کند البته اگر وزیر ورزش خواهان این باشد که استقلال به آرامش برسد.

 

منبع: خبرورزشی

 

 

ارسال نظر