فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!

شکست آزمایش موشک قاره پیمای نیروی هوایی آمریکا

شکست آزمایش موشک قاره پیمای نیروی هوایی آمریکا نیروی هوایی آمریکا روز شنبه اعلام کرد آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای این کشور با شکست مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروی هوایی آمریکا روز شنبه اعلام کرد آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیمای غیرمسلح این کشور در جریان پرتاب آزمایشی از «کالیفرنیا» با مشکل مواجه شد.

به گزارش وبگاه «ایر فورس تایمز» نیروی هوایی آمریکا مدعی شده که به دنبال بروز نقص فنی این موشک غیر مسلح را به طور عمدی بر فراز اقیانوس آرام منهدم کرده است. این آزماش نافرجام روز چهارشنبه گذشته از پایگاه «واندنبرگ» صورت گرفت. نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده است که یک گروه تحقیقاتی برای تعیین علت این حادثه تشکیل شده است.

موشک‌های «مینت‌من-۳»» به طور معمول با پرتاب ازپایگاه واندنبرگ در شمال غربی لس آنجلس آزمایش می‌شوند. موشک‌های مینت‌من یکی از ستون‌های اصلی قدرت اتمی ایالات متحده است که ده‌ها سال قدمت دارد. نیروی هوایی آمریکا قصد دارد از سال ۲۰۲۹، این موشک را با یک موشک جدید به نام «ال جی ام -۳۵» جایگزین کند.

در گزارش جدید دانشگاه هوایی نیروی هوایی آمریکا، از چین به عنوان بزرگترین قدرت موشکی کنونی جهان نام برده شده است.

در گزارش «موسسه مطالعات هوافضای چین» وابسته به دانشگاه نیروی هوایی آمریکا آمده است که نیروی موشکی چین هم از نظر پیچیدگی موشک‌ها و هم از نظر اندازه زرادخانه خود در حال گسترش است. رشد موشک‌ها و پرتابگر‌ها بر اساس تعداد روزافزون تیپ‌های نیروی موشکی چین قابل توجه است.

در این گزارش آمده است که این موشک‌ها شامل موشک‌های قاره پیما از جمله «دانگ‌فنگ-۳۱» و همچنین موشک بالستیک ضد کشتی «دانگ فنگ-۲۱» می‌شود.

قدرت موشکی متعارف چین بیش از ۲۲۰۰ موشک بالستیک و کروز تخمین زده می‌شود که بزرگترین نیروی موشکی جهان محسوب می‌شود. چین بیش از ۱۰۰۰ موشک در برد تایوان که هدف اصلی راهبردی نظامی این کشور است، مستقر کرده است. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار